Inspirasjon

Sportstur til USA

Opplev NFL, NBA, NHL og MLB

En av de aller beste måtene å oppleve den amerikanske kulturen på er å bli med de lokale til en kamp i en av de klassiske amerikanske sportsgrenene: amerikansk fotball, basketball, ishockey og baseball. Du kan dra på en desidert sportstur til USA hvis du er hardcore fan. Eller så kan du krydre turen din med en kveld på tribunene, der det er like mye show utenfor banen som på den.

Men hvor finner du de forskjellige lagene? Når spiller de? Og hvordan får du billetter? Vi guider deg gjennom de fire klassiske amerikanske ligaene.

Publisert:
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

NFL-sesongen: September – februar

Sesongen starter første torsdag i september med en kamp på hjemmebanen til de forsvarende Super Bowl-vinnerne. Her skytes den første ut av 17 runder i gang. I hver runde er det én stor kamp om torsdagen og én om mandagen, resten er om søndagen.

I slutten av desember slutter de innledende rundene, og 12 av de 32 lagene går videre til sluttspillet. I løpet av januar møtes de seks beste lagene fra de to avdelingene American Football Conference (AFC) og National Football Conference (NFC). De kjemper om å gå hele veien til finalen – den berømte Super Bowl.

Billetter til NFL på sportstur til USA

Hvis du har lyst inn og se en kamp med yndlingslaget ditt, kan vi absolutt anbefale deg å være ute i god tid. Når kampprogrammet blir offentliggjort i april sitter mange fans (og billetthaier) klare til å sikre seg en plass på tribunene rundt omkring i USA. Det er spesielt billettene til de store kampene som går unna som varmt brød, så hvis det er et topplag skal du være enda mer på alerten.

Når det er sagt, så er det ikke umulig å få billetter senere på året. For det første blir det ikke utsolgt til alle kampene. For det andre har Ticketmaster, som selger billettene, et system der man som fan kan selge billetten sin igjen slik at de er i omløp på en sikker plattform.

USATours skreddersyr sportstur til USA. Vi kan hjelpe deg med å skaffe billetter til akkurat den NFL-kampen du har lyst til å se. I tillegg hjelper vi med fly, hotell, leiebil og hva du ellers trenger på turen din.

Vil du vite mer om sportsturer til USA og Canada?

Så kontakt USA Tours og få et uforpliktende tilbud på ei reise som passer deg og sportsdrømmene dine.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg