Nasjonalpark

Banff

Essensen av Canadas natur

Reiser til Banff nasjonalpark

Banff nasjonalpark er verdens tredje eldste nasjonalpark (grunnlagt i 1885) og på mange måter Canadas kronjuvel. På en tur til Banff vil du se 3000 meter høye fjelltoppe og de surrealistiske turkise isbreer, som landet er så kjent for. Lake Louise er hovedattraksjonen, men det finnes uendelige mange steder i denne delen av Rocky Mountains, som vil få deg til å miste mål og mæle. Kombiner turen med Jasper nasjonalpark, som ligger nord for Banff.

Provins
Alberta
Ideelt reisetidspunkt
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell
-8 timer
Trekking i Banff
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Snør på deg turskoene - Med mer enn 1600 kilometer turstier har du uendelige muligheter til å røre på deg, når du reiser til Banff. Enten du vil klatre i bratte fjell eller gå en liten tur rundt en innsjø, er det bare å komme seg ut - det er turstier for alle nivåer.

Grizzly bjørn i Canada
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Grizzly og co. - Canada er kjent for dyrelivet sitt, og på turen til Banff nasjonalpark kan du vær heldig å se noen av parkens 65 sjeldne grizzlybjørnene og mange flere svartbjørner, elger, fiskeørn og tykkhornssauer, som alle lever i Banffs dype skoger.

Bo i Canadas natur
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Ski Created with Sketch.
Ski

Fjellstemning - Når du reiser til Banff, kan du bo i koselige tømmerhytter i fin overensstemmelse med omgivelsene. Om vinteren er det et populært skiområde, men også om sommeren kan du nyte stemningen og atmosfæren på byens restauranter og kafeer.

Banff Hot Springs
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Banff Hot Springs - Etter en aktiv dag i den friske fjelluften, kan du skjemme deg bort med en tur i Banff Hot Springs. Gli ned i det beroligende vannet og nyt varmen. Hvis du sitter til mørket faller, kan du til og med nyte synet av stjernehimmelen over deg