Nasjonalpark

Banff

Essensen av Canadas natur

Reiser til Banff nasjonalpark

Banff nasjonalpark er verdens tredje eldste nasjonalpark (grunnlagt i 1885) og på mange måter Canadas kronjuvel. På en tur til Banff vil du se 3000 meter høye fjelltoppe og de surrealistiske turkise isbreer, som landet er så kjent for. Lake Louise er hovedattraksjonen, men det finnes uendelige mange steder i denne delen av Rocky Mountains, som vil få deg til å miste mål og mæle. Kombiner turen med Jasper nasjonalpark, som ligger nord for Banff.

Provins :
Alberta
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-8 timer

Våre reiser til Banff

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Banff National Park.

Trekking i Banff
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Snør på deg turskoene - Med mer enn 1600 kilometer turstier har du uendelige muligheter til å røre på deg, når du reiser til Banff. Enten du vil klatre i bratte fjell eller gå en liten tur rundt en innsjø, er det bare å komme seg ut - det er turstier for alle nivåer.

Grizzly bjørn i Canada
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Grizzly og co. - Canada er kjent for dyrelivet sitt, og på turen til Banff nasjonalpark kan du vær heldig å se noen av parkens 65 sjeldne grizzlybjørnene og mange flere svartbjørner, elger, fiskeørn og tykkhornssauer, som alle lever i Banffs dype skoger.

Bo i Canadas natur
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Ski Created with Sketch.
Ski

Fjellstemning - Når du reiser til Banff, kan du bo i koselige tømmerhytter i fin overensstemmelse med omgivelsene. Om vinteren er det et populært skiområde, men også om sommeren kan du nyte stemningen og atmosfæren på byens restauranter og kafeer.

Agnes Tea House Banff
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Reisekonsulent

Tehus - "Ta en vandretur til Agnes Tea House og drikk en kopp te i det historiske tehuset."

 

 

 

 

Banff Hot Springs
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Luksus Created with Sketch.
Luksus
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Banff Hot Springs - Etter en aktiv dag i den friske fjelluften, kan du skjemme deg bort med en tur i Banff Hot Springs. Gli ned i det beroligende vannet og nyt varmen. Hvis du sitter til mørket faller, kan du til og med nyte synet av stjernehimmelen over deg

Interessert i en reise til Banff?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.