Destinasjon

Las Vegas

Byen der ingenting er for sprøtt

Reiser til Las Vegas

Viva Las Vegas! Få byer i verden er like kjent som denne, og en ferie til Las Vegas er noe helt spesielt. I Las Vegas kan ingenting bli for sprøtt, for stort eller for mye. Se Eiffeltårnet, møt Elvis på gaten, fly helikopter over byen og nyt cocktails i verdens største pariserhjul. Enten du elsker eller hater spillbyen, bør du oppleve The Las Vegas Experience på enhver rundreise i det vestlige USA.

Stat :
Nevada
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-8 timer
Welcome to fabulous Las Vegas
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Welcome to Las Vegas - På en reise til Las Vegas vil neonskiltenes lys minne deg på, at dette er en by for seg. Kjører du til byen fra sør, vil det ikoniske skiltet fra 1959 ønske deg velkommen.

las vegas
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

The Strip - Hovedgaten The Strip er byens pulserende hjerte. På hovedgaten finner du alle de overdådige luksushotellene og kasinoene, det gigantiske pariserhjulet, fontenen til Bellagio, Eiffeltårnet, Frihetsgudinnen og kanalene i Venezia.

Kør limousine
Mette Prejler
Mette Prejler
Kundeservice

“Det kule med Las Vegas er, at også du kan føle deg som en stjerne. Nettopp her er det mulig å prøve ting som vanligvis bare er for de rike. For eksempel kan du for en rimelig pris kjøre i limousin på The Strip, noe som er veldig gøy!”

Shopping
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Outlet-shopping - Liker du shopping kan du med fordel dra til Las Vegas og handle i noen av landets største og beste outlets. Akkurat her finnes to såkalte premium outlets, som har alle merkevarene til lave priser. Om man melder seg på nyhetsbrevet, får man enda større rabatt.

Interessert i en reise til Las Vegas?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg