BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Orlando

Familieunderholdningens hovedstad

Reiser til Orlando

Skjem bort barna og de barnslige sjelene blant Orlandos endeløse attraksjoner

Orlando er et absolutt must på enhver familieferie til Florida. Alle tenkelige fornøyelsesparker finnes i eller rundt storbyen i sentral-Florida – og de er større og villere enn alle andre steder.

Hvis du eller barna dine liker vannland, berg-og-dalbaner, fart, høyder, stunt og underholdning, så behøver dere ikke bevege dere utenfor Orlando. Siden Mikke Mus slo seg ned i byen i 1971 har den utviklet seg til å bli et paradis for lekne turister. Her ligger en lang rekke fornøyelsesparker, og under kan du lese mer om de mest kjente.

Fakta om Orlando
  • Ingbyggertall: 277.000
  • Tidsforskjell: -6 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Orlando

Reiser til Orlando Disney World

Walt Disney World Resort

Intet mindre enn det største underholdningskomplekset i verden. Walt Disney World Resort består av fire fornøyelsesparker og to vannland, som dekker et område på 120 kvadratkilometer. Det er 205 ganger så stort som Tusenfryd utenfor Oslo!

Og med tiden blir underholdningskomplekset bare større og større og får flere attraksjoner. I Magic Kingdom Park ligger det ikoniske Disney-slottet, som man ser i starten av filmene. Her kan du hilse på de gamle klassikerne som Mikke Mus og Donald Duck, prøve de høyteknologiske attraksjonene, besøke fremtidsverdener og safariparker og finne på aktiviteter med de nyeste Disney-figurene.

I tillegg til fornøyelsesparkene er det 27 Disney-temahoteller, ni vanlige hoteller, golfbaner, shoppingområde og en mengde spisesteder inne på området – så dere vil helt sikkert finne noe å gjøre for hele familien. Den største utfordringen blir nok i stedet å disponere tiden riktig.

Universal Studios

Universal Studios

Hvis det er filmer og actionfylte eventyr dere er ute etter, skal dere besøke Universal Studios i Orlando. Her finner dere en liten versjon av Hollywood, hvor dere kan slå dere løs i attraksjonene, se vanvittige stunts og bli med bak kulissene til yndlingsfilmene deres.

Her ligger for eksempel et stort Harry Potter-univers, hvor du kan møte Harry, Hermine og Voldemort, og du kan hjelpe E.T. med å redde planeten han kommer fra. Du kan kjøre 100 kilometer i timen i Hulk-berg-og-dalbanen, og hjelpe farlige monstre i det store live-stuntshowet Fear Factor Live.

Kennedy Space Center

Kennedy Space Center

De sender ikke lenger rakettene sine helt til månen, men i Kennedy Space Center kan du bli ført av gårde i attraksjoner hvor det føles som du gjør det. Og samtidig kan du lære massevis om USAs romfartshistorie.

Du kan bli klokere på romkappløpets historie gjennom en mengde installasjoner, interaktive utstillinger og ved å se romraketten Saturn V i full størrelse. Du kan møte en astronaut, få guida rundturer og lære mye mer om NASAs romprogrammer i fortiden, nåtiden og framtiden.

Sea World

Elsker du attraksjoner, vann og dyr, så er SeaWorld det perfekte stedet for deg. Det er en gigantisk fornøyelsespark kombinert med vannland og akvarium, slik at du kan boltre deg i ville vannrutsjebaner og se dyrene gjøre det samme i bassengene deres.

Du kan for eksempel se spekkhuggershow, svømme med delfiner og fôre sjøløvene. Eller gå gjennom haitunnelen, hvor haiene svømmer over og rundt deg, møte havskilpadder, rokker og sjøkuer. Her har dere virkelig flere dager med underholdning for hele familien.

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.