Destinasjon

Washington D.C.

Makt, monumenter og museer

Reiser til Washington D.C.

En reise til Washington D.C. er opplagt for alle med interesse for historie og politikk. Og selv om det kanskje ikke er deg, er den vakre hovedstaden i USA en minneverdig opplevelse uansett. Husene i byen er lave, parkene er grønne og du kan utforske de sjarmerende gatene på sykkel. Gled deg til å oppleve Det hvite hus, kongressbygningen på Capitol Hill og de andre historiske monumentene i National Mall. Du bør nesten også håpe på regnvær, for det finnes ikke mange andre byer med så mange museer i ypperste klasse som Washington D.C.

Stat :
District of Columbia
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til Washington D.C.

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Washington D.C.

The White House, verdens mest kendte hus
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Det Hvite Hus - Verdens mest berømte hus bør alle se på en reise til Washington D.C. Det hvite hus har blitt vist på utallige filmer og TV-serier, og selv om du neppe inviteres inn på kaffe, bør du likevel gå forbi og se huset fra utsiden.

Capitol Hill i Washington D.C.
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Capitol Hill - Kongressen i USA er stedet, der den lovgivende makten sitter. Den pompøse bygningen utstråler power både fra innsiden og utsiden. Ta en guidet omvisning og se de vakre detaljene gjemt under den enorme hvite kuppelen.

Tag cyklen rundt i Washington
Anders Pedersen
Anders Pedersen
Reisekonsulent

"En reise til Washington D.C. skiller seg ut fra mange andre amerikanske storbyferier, da du faktisk både kan gå og sykle rundt. Å sykle er en fin måte å se mye av byen på uten å måtte sitte i turistbuss."

Rejser til Washington D.C.
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Rosa vår - Har du sjansen til å reise til Washington D.C. denne våren, er det bare å glede seg. I tillegg til de vanlige severdighetene, er hovedstaden verdt et besøk for det imponerende syn når kirsebærtrærne blomstrer.

Få inspirasjon til reisen til Washington D.C.?

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reisen til Washington D.C.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg