Destinasjon

Washington D.C.

Makt, monumenter og museer

Reiser til Washington D.C.

En reise til Washington D.C. er opplagt for alle med interesse for historie og politikk. Og selv om det kanskje ikke er deg, er den vakre hovedstaden i USA en minneverdig opplevelse uansett. Husene i byen er lave, parkene er grønne og du kan utforske de sjarmerende gatene på sykkel. Gled deg til å oppleve Det hvite hus, kongressbygningen på Capitol Hill og de andre historiske monumentene i National Mall. Du bør nesten også håpe på regnvær, for det finnes ikke mange andre byer med så mange museer i ypperste klasse som Washington D.C.

Stat
District of Columbia
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer

Våre reiser til Washington D.C.

Her er våre forslag til de beste turene til Washington D.C. Les mer og få inspirasjon til din egen reise - bare husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

The White House, verdens mest kendte hus
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Det Hvite Hus - Verdens mest berømte hus bør alle se på en reise til Washington D.C. Det hvite hus har blitt vist på utallige filmer og TV-serier, og selv om du neppe inviteres inn på kaffe, bør du likevel gå forbi og se huset fra utsiden.

Capitol Hill i Washington D.C.
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Capitol Hill - Kongressen i USA er stedet, der den lovgivende makten sitter. Den pompøse bygningen utstråler power både fra innsiden og utsiden. Ta en guidet omvisning og se de vakre detaljene gjemt under den enorme hvite kuppelen.

Tag cyklen rundt i Washington
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REISEKONSULENT

"En reise til Washington D.C. skiller seg ut fra mange andre amerikanske storbyferier, da du faktisk både kan gå og sykle rundt. Å sykle er en fin måte å se mye av byen på uten å måtte sitte i turistbuss."

Abraham Lincoln
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Gratis museer - moderne eller klassisk kunst? Naturhistorie eller amerikansk historie? Luftfart eller Holocaust? Uansett hva du måtte være interessert i, har D.C.’s fantastisk utvalg av museer også noe for deg. Og de aller fleste er til og med gratis.

Newseum i Washington
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

“Det moderne museet er verdt et besøk! Virkelig. Her vil du bli presentert for store historiske hendelser som murens fall og 9/11 gjennom mediedekning. Det er både interaktivt, tankevekkende og superkult. ”

Finn inspirasjon til reisen til Washington D.C.

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg