Destinasjon

Midtvesten i USA

Erke-amerikansk eventyr

Reiser til Midtvesten i USA

Reiser til Midtvesten i USA byr på autentisk amerikansk kultur. På Route 66 venter spisesteder og moteller langs øde landeveier. I storbyene finner du store sportslag, skyskrapere, kjøpesentre og gatekjøkkener. Og i naturen kan du se ville ørner og bisonokser. Det blir ikke mye mer amerikansk enn det! Vi anbefaler å reise til Midtvesten på bilferie. Om du foretrekker en svær amerikanerbil eller bobil er opp til deg - det vil være et eventyr uansett.

Største byen :
Chicago
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-7 til -8 timer
Chicago
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Chicago - Flott arkitektur, en stolt sportskultur og stemningsfulle restauranter og spillesteder. Dette er litt av hva som venter deg på en reise til Chicago. Metropolen Illinois er det perfekte utgangspunktet for en tur til Midtvesten.

Denver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Denver - "Mile High City" er en storby for livsnytere og friluftsfolk. Her får du det beste fra storbylivet med shopping, mikrobryggerier og anerkjente sportsklubber. Samtidig venter naturopplevelser i Rocky Mountains rett utenfor byen.

Rocky Mountain
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Ski Created with Sketch.
Ski

Rocky Mountains - Om sommeren kan du gå, sykle, ri på hester og se på stjerner. Og om vinteren venter noen av verdens beste skiområder. Oppdag den amerikanske delen av Rocky Mountains på reisen til midtvesten.

Få inspirasjon til reisen til Midtvesten i USA

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reisen til Midtvesten i USA.

Interessert i en reise til Midtvesten i USA?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg