Destinasjon

Midtvesten i USA

Erke-amerikansk eventyr

Reiser til Midtvesten i USA

Reiser til Midtvesten i USA byr på autentisk amerikansk kultur. På Route 66 venter spisesteder og moteller langs øde landeveier. I storbyene finner du store sportslag, skyskrapere, kjøpesentre og gatekjøkkener. Og i naturen kan du se ville ørner og bisonokser. Det blir ikke mye mer amerikansk enn det! Vi anbefaler å reise til Midtvesten på bilferie. Om du foretrekker en svær amerikanerbil eller bobil er opp til deg - det vil være et eventyr uansett.

Største byen :
Chicago
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-7 til -8 timer
Chicago
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Chicago - Flott arkitektur, en stolt sportskultur og stemningsfulle restauranter og spillesteder. Dette er litt av hva som venter deg på en reise til Chicago. Metropolen Illinois er det perfekte utgangspunktet for en tur til Midtvesten.

Denver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Denver - "Mile High City" er en storby for livsnytere og friluftsfolk. Her får du det beste fra storbylivet med shopping, mikrobryggerier og anerkjente sportsklubber. Samtidig venter naturopplevelser i Rocky Mountains rett utenfor byen.

Rocky Mountain
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Ski Created with Sketch.
Ski

Rocky Mountains - Om sommeren kan du gå, sykle, ri på hester og se på stjerner. Og om vinteren venter noen av verdens beste skiområder. Oppdag den amerikanske delen av Rocky Mountains på reisen til midtvesten.

Interessert i en reise til Midtvesten i USA?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.