Destinasjon

ABC-Øyene

Juvelene i det sørlige Karibia

Reiser til ABC-øyene

ABC-øyene, som består av Aruba, Bonaire og Curaçao, er en gruppe små øyer i det sørlige Karibia. Her kan dere utforske sjarmerende og fargerike bygninger fra kolonitiden, slappe av på de lekre strendene og dykke ned i det enestående korallrevet. For naturelskere byr øyene også på varierte landskaper, som tørre ørkenområder, saltmarker, grotter, spennende nasjonalparker og muligheten til å oppleve et rikt dyreliv. Øyene har mye til felles, men er likevel vidt forskjellige, noe som gjør dem perfekte for øyhopping.

Opplev de tre øyene året rundt uten bekymringer! Til forskjell fra andre områder i Karibia påvirkes de ikke av orkansesongen.

Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til ABC-øyene

Nedenfor har vi samlet våre beste forslag til reiser til ABC-øyene. Vi skreddersyr alle våre reiser, så reiseforslagene skal bare ses som inspirasjon.

Aruba
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Aruba Øya er et sant paradis for dem som søker sol, moro og avslapning på noen av de lekreste strendene i Karibia. Opplev den sjarmerende nederlandske kolonistilen, dra på snorkletur i det krystallklare vannet eller slapp av under et divi-divi-tre på Eagle Beach.

Dykning Bonaire
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

BonaireKjent som et paradis for dykkere med sitt urørte korallrev som er tilgjengelig direkte fra stranden. Men øyas muligheter stopper ikke under havoverflaten; de vernede naturreservatene og de vidstrakte saltmarkene åpner for enestående naturopplevelser og dyreliv.

Curaçao
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Curaçao Så snart dere får øye på de ikoniske pastellfargede fasadene i hovedstaden Willemstad, vil dere bli betatt av øyas sjarm. Utforsk nasjonalparkene, svøm med havskilpadder, eller kjenn adrenalinkicket med brettseiling eller kiting på de perfekte bølgene.

Få inspirasjon til reisen til ABC-øyene

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reisen til Karibia.

Interessert i en reise til ABC-øyene?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.