Destinasjon

Jomfruøyene

Tropisk luksus og dansk historie

Reiser til Jomfruøyene

På en reise til Jomfruøyene får du en eksotisk strandferie i den tidligere kolonien kallet Dansk Vestindia. De tre karibiske øyene Croix, St. Thomas og St. John var under dansk styre frem til 1917, og du kan fremdeles se mange spor fra den tiden. Samtidig kan du slappe av på de vakreste strendene, snorkle blant tropiske fisk og nyte den karibiske atmosfæren langt vekk hjemmefra. Vi anbefaler å dra på øyhopp for å få mest mulig ut av reisen til Karibia.

Hovedstad
Charlotte Amalie
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer
Charlotte Amalie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Charlotte Amalie - Den største byen på St. Thomas er oppkalt etter en tidligere dansk dronning, og du kan fremdeles se danske veinavn rundt forbi. Byen er imidlertid mest kjent for taxfree-shopping til glede for de mange cruisegjester som reiser til Karibia.

St. Croix
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Christiansted - Mesteparten av de historiske restene finner du i Christiansted, som er den største byen på St. Croix. Her er flere godt bevarte kolonibygg, inkludert Peter von Scholtens herskapshus og det gule fortet Christiansværn.

Plantager
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Plantasje-livet - På Estate Whim Museum på St. Croix kan du oppleve en kolonial sukkerplantasje fra gamle dager. Få innblikk i hvordan slavene jobbet mens plantasjeeierne tjente stort på å frakte sukker hjem til Skandinavia.

Koralrev
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Buck Island - En kort båttur nord for St. Croix ligger snorkel-paradiset Buck Island. En lille ubebodd øya omgitt av vakre koraller, der fargerike fisker svømmer i tusenvis. Ta en båttur og nyt utsikten under vann.

Finn inspirasjon til reisen til Jomfruøyene

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reise til Karibia.