Nasjonalpark

Yellowstone

Sprutende geysirer og ville bison-okser

Reiser til Yellowstone nasjonalpark

En tur til Yellowstone nasjonalpark ligner mer på fantasi enn virkelighet. Wyoming nasjonalpark er full av unik natur. I den ene delen av parken kan du se boblende bassenger med opphetet vann, boblende gjørmehull og dampende varme kilder, uansett hvor du ser hen. I den andre delen kan du vandre med fantastisk utsikt over høye fossefall og rå klipper. Og på de åpne slettene kan du se horder av bisonokser som beiter i det fri. Planlegger du en bilferie i det vestlige USA, er et par dager i Yellowstone et must.

Stater
Wyoming, Montana og Idaho
Ideelt reisetidspunkt
Maj - september
Tidsforskjell
-8 timer

Våre reiser til Yellowstone

Her kan du se forslagene våre til de beste turene til Yellowstone. Les mer og finn inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

Old Faithful
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Old Faithful - I Yellowstones Geyser Country kan du se over 200 geysirer på fire km2. Den mest kjente er Old Faithful, som skyter vann 55 meter opp i luften. Det skjer - veldig nøyaktig - hvert 91 minutt, så sørg for å planlegge besøket.

Prismatic Spring
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Prismatic Spring - En annen uunngåelig attraksjon i Yellowstone er parkens nok viktigste kilde, Prismatic Spring. Synet av regnbuefargede ringer i vannet og de varme dampe over den 112 meter brede fontenen, er helt magisk.

Kør rundt i Yellowstone
Adam
Adam Karlsson
REISEKONSULENT

“Du kan se alle de beste stedene i parken i nærheten av den 8-formede Grand Loop Road som går gjennom Yellowstone. En flott måte å oppleve så mye som mulig, men sett av noen dager for å få med deg alt. ”

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg