Nasjonalpark

Yellowstone

Sprutende geysirer og ville bison-okser

Reiser til Yellowstone nasjonalpark

En tur til Yellowstone nasjonalpark ligner mer på fantasi enn virkelighet. Wyoming nasjonalpark er full av unik natur. I den ene delen av parken kan du se boblende bassenger med opphetet vann, boblende gjørmehull og dampende varme kilder, uansett hvor du ser hen. I den andre delen kan du vandre med fantastisk utsikt over høye fossefall og rå klipper. Og på de åpne slettene kan du se horder av bisonokser som beiter i det fri. Planlegger du en bilferie i det vestlige USA, er et par dager i Yellowstone et must.

Stater :
Wyoming, Montana og Idaho
Ideelt reisetidspunkt :
Maj - september
Tidsforskjell :
-8 timer

Våre reiser til Yellowstone National Park

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Yellowstone National Park.

Old Faithful
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Old Faithful - I Yellowstones Geyser Country kan du se over 200 geysirer på fire km2. Den mest kjente er Old Faithful, som skyter vann 55 meter opp i luften. Det skjer - veldig nøyaktig - hvert 91 minutt, så sørg for å planlegge besøket.

Prismatic Spring
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Prismatic Spring - En annen uunngåelig attraksjon i Yellowstone er parkens nok viktigste kilde, Prismatic Spring. Synet av regnbuefargede ringer i vannet og de varme dampe over den 112 meter brede fontenen, er helt magisk.

Kør rundt i Yellowstone
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Reisekonsulent

Grand Loop Road - “Du kan se alle de beste stedene i parken i nærheten av den 8-formede Grand Loop Road som går gjennom Yellowstone. En flott måte å oppleve så mye som mulig, men sett av noen dager for å få med deg alt. ”

Interessert i en reise til Yellowstone?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.