Nasjonalpark

Yellowstone

Sprutende geysirer og ville bison-okser

Reiser til Yellowstone nasjonalpark

En tur til Yellowstone nasjonalpark ligner mer på fantasi enn virkelighet. Wyoming nasjonalpark er full av unik natur. I den ene delen av parken kan du se boblende bassenger med opphetet vann, boblende gjørmehull og dampende varme kilder, uansett hvor du ser hen. I den andre delen kan du vandre med fantastisk utsikt over høye fossefall og rå klipper. Og på de åpne slettene kan du se horder av bisonokser som beiter i det fri. Planlegger du en bilferie i det vestlige USA, er et par dager i Yellowstone et must.

Stater
Wyoming, Montana og Idaho
Ideelt reisetidspunkt
Maj - september
Tidsforskjell
-8 timer
Old Faithful
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Old Faithful - I Yellowstones Geyser Country kan du se over 200 geysirer på fire km2. Den mest kjente er Old Faithful, som skyter vann 55 meter opp i luften. Det skjer - veldig nøyaktig - hvert 91 minutt, så sørg for å planlegge besøket.

Prismatic Spring
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Prismatic Spring - En annen uunngåelig attraksjon i Yellowstone er parkens nok viktigste kilde, Prismatic Spring. Synet av regnbuefargede ringer i vannet og de varme dampe over den 112 meter brede fontenen, er helt magisk.

Kør rundt i Yellowstone
Adam
Adam Karlsson
REISEKONSULENT

“Du kan se alle de beste stedene i parken i nærheten av den 8-formede Grand Loop Road som går gjennom Yellowstone. En flott måte å oppleve så mye som mulig, men sett av noen dager for å få med deg alt. ”