Destinasjon

Texas

Virkelighetens ville vesten

Reiser til Texas

Texas byr på originale opplevelser for både store og små. "The Lone Star State" har ville landskap, autentisk cowboy-kultur og attraktive storbyer. Gi eksempelvis ferien et spesielt og ekte det-ville-vesten-preg med et opphold på en ranch. Da Texas er en ganske stor by med mange forskjellige opplevelser, er det lett å bruke flere uker på en bilferie i dette prærielandet. Men du kan også kombinere med besøk i andre sørstater. Valget er ditt. 

Den største byen
Houston
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-7 timer
Dallas
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Storbyliv i Dallas - Byen som er kjent fra TV-serien med samme navn har opplevelser for alle: shopping og restauranter i Uptown Dallas, NFL-kamp med Dallas Cowboys og Sixth Floor Museum om John F. Kennedy, som ble skutt derfra tilbake i 1963.

Cowboy Toy
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Cowboy-by - Vest for Dallas ligger byen Fort Worth. Et opplagt stopp på reisen til Texas. Se kveg i gatene, ta en drink i salongen med svingende dører, opplev rodeo-show og dans til countrymusikk med texanere i cowboystøvler.

Tex mex
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

“Maten er en av de beste tingene med å reise til Texas. Sterkt inspirert av meksikansk mat, bare med litt mer ost og mindre chili. Gled deg til burritos, enchiladas og guacamole i store mengder. ”

Big Bend national park
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Western-natur - Mot vest finner du Big Bend National Park, berømt for det ville, urørte landskapet, som Texas også er kjent for. Her kan du vandre i fjellet, seile på Rio Grande, sykle terrengsykkel og ri på hest over slettene.