Destinasjon

Texas

Virkelighetens ville vesten

Reiser til Texas

Texas byr på originale opplevelser for både store og små. "The Lone Star State" har ville landskap, autentisk cowboy-kultur og attraktive storbyer. Gi eksempelvis ferien et spesielt og ekte det-ville-vesten-preg med et opphold på en ranch. Da Texas er en ganske stor by med mange forskjellige opplevelser, er det lett å bruke flere uker på en bilferie i dette prærielandet. Men du kan også kombinere med besøk i andre sørstater. Valget er ditt. 

Den største byen :
Houston
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-7 timer

Våre reiser til Texas

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Texas.

Dallas
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Storbyliv i Dallas - Byen som er kjent fra TV-serien med samme navn har opplevelser for alle: shopping og restauranter i Uptown Dallas, NFL-kamp med Dallas Cowboys og Sixth Floor Museum om John F. Kennedy, som ble skutt derfra tilbake i 1963.

Cowboy Toy
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Cowboy-by - Vest for Dallas ligger byen Fort Worth. Et opplagt stopp på reisen til Texas. Se kveg i gatene, ta en drink i salongen med svingende dører, opplev rodeo-show og dans til countrymusikk med texanere i cowboystøvler.

Tex mex
Freja Asplund
Freja Asplund
Kundeservice

Tex-Mex - “Maten er en av de beste tingene med å reise til Texas. Sterkt inspirert av meksikansk mat, bare med litt mer ost og mindre chili. Gled deg til burritos, enchiladas og guacamole i store mengder. ”

Big Bend national park
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Western-natur - Mot vest finner du Big Bend National Park, berømt for det ville, urørte landskapet, som Texas også er kjent for. Her kan du vandre i fjellet, seile på Rio Grande, sykle terrengsykkel og ri på hest over slettene.

Interessert i en reise til Texas?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.