Destinasjon

Texas

Virkelighetens ville vesten

Reiser til Texas

Texas byr på originale opplevelser for både store og små. "The Lone Star State" har ville landskap, autentisk cowboy-kultur og attraktive storbyer. Gi eksempelvis ferien et spesielt og ekte det-ville-vesten-preg med et opphold på en ranch. Da Texas er en ganske stor by med mange forskjellige opplevelser, er det lett å bruke flere uker på en bilferie i dette prærielandet. Men du kan også kombinere med besøk i andre sørstater. Valget er ditt. 

Den største byen
Houston
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-7 timer

Våre reiser til Texas

Her er våre spesifikke forslag til de beste reisene til Texas. Les mer og finn inspirasjon til din egen tur - Bare husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

Dallas
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Storbyliv i Dallas - Byen som er kjent fra TV-serien med samme navn har opplevelser for alle: shopping og restauranter i Uptown Dallas, NFL-kamp med Dallas Cowboys og Sixth Floor Museum om John F. Kennedy, som ble skutt derfra tilbake i 1963.

Cowboy Toy
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Cowboy-by - Vest for Dallas ligger byen Fort Worth. Et opplagt stopp på reisen til Texas. Se kveg i gatene, ta en drink i salongen med svingende dører, opplev rodeo-show og dans til countrymusikk med texanere i cowboystøvler.

Tex mex
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

“Maten er en av de beste tingene med å reise til Texas. Sterkt inspirert av meksikansk mat, bare med litt mer ost og mindre chili. Gled deg til burritos, enchiladas og guacamole i store mengder. ”

Big Bend national park
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Western-natur - Mot vest finner du Big Bend National Park, berømt for det ville, urørte landskapet, som Texas også er kjent for. Her kan du vandre i fjellet, seile på Rio Grande, sykle terrengsykkel og ri på hest over slettene.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg