Destinasjon

Sørstatene

Bilferie til tonene av jazz og blues

Reiser til Sørstatene i USA

Å reise til de sørlige delstater i USA byr på et hav av autentiske opplevelser. Her venter livlige storbyer som New Orleans og Memphis og urørt natur i våtområdene i Louisiana og Great Smoky Mountains. Du kan dykke ned i borgerkrigens historie, den amerikanske urfolkbefolkningens kultur og livet som cowboy. Og selvfølgelig også nyte veldig bra musikk og god mat. Sjangrer som jazz, country, blues og rock‘n roll kommer alle herfra. Det samme gjør grillmat og soul food. Du bør dra på bilferie til sørstatene, hvis du drømmer om en annerledes reise til USA

Største byen :
Atlanta
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 til -7 timer
Memphis i Sydstaterne
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk

Memphis - Hjembyen til Elvis Presley og hele blues-sjangeren er et opplagt stopp på en musikalsk tur til sørstatene. Etter en full dag på Graceland eller et av byens andre museer, venter ikoniske Beale Street som byr på øl, grill og musikk.

Big Bend National Park
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Texas - Prøv livet som cowboy med kveg, line dance og rodeo. Nyt Austins livlige barer og spillesteder. Eller utforsk den ville naturen i Big Bend nasjonalpark. Texas er den perfekte destinasjonen for en flott familieferie off the beaten path.

mardi gras
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Reisekonsulent

Festivaler - "Sørstatene holder mange årlige festivaler og arrangementer som feirer alt fra musikk til mat og historie. Planlegg besøket deres rundt disse begivenhetene."

Atlanta city
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Atlanta - Med verdens travleste flyplass er Atlanta ofte byen du flyr til eller fra på reisen til sørstatene. Her kan du handle, spise, se på sport og besøke attraksjoner som World of Coca-Cola og CNN.

Strand
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise

Kombinér med Florida - Det er opplagt å kombinere en rundreise i de klassiske Deep South-statene med en tur til Florida. Her får du ren avslapning på toppen av en tur med store opplevelser.

Interessert i en reise til Sørstatene?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.