Destinasjon

Sørstatene

Bilferie til tonene av jazz og blues

Reiser til Sørstatene i USA

Å reise til de sørlige delstater i USA byr på et hav av autentiske opplevelser. Her venter livlige storbyer som New Orleans og Memphis og urørt natur i våtområdene i Louisiana og Great Smoky Mountains. Du kan dykke ned i borgerkrigens historie, den amerikanske urfolkbefolkningens kultur og livet som cowboy. Og selvfølgelig også nyte veldig bra musikk og god mat. Sjangrer som jazz, country, blues og rock‘n roll kommer alle herfra. Det samme gjør grillmat og soul food. Du bør dra på bilferie til sørstatene, hvis du drømmer om en annerledes reise til USA

Største byen :
Atlanta
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 til -7 timer
Memphis i Sydstaterne
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk

Memphis - Hjembyen til Elvis Presley og hele blues-sjangeren er et opplagt stopp på en musikalsk tur til sørstatene. Etter en full dag på Graceland eller et av byens andre museer, venter ikoniske Beale Street som byr på øl, grill og musikk.

Texas
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Texas - Prøv livet som cowboy med kveg, line dance og rodeo. Nyt Austins livlige barer og spillesteder. Eller utforsk den ville naturen i Big Bend nasjonalpark. Texas er den perfekte destinasjonen for en flott familieferie off the beaten path.

Atlanta city
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Atlanta - Med verdens travleste flyplass er Atlanta ofte byen du flyr til eller fra på reisen til sørstatene. Her kan du handle, spise, se på sport og besøke attraksjoner som World of Coca-Cola og CNN.

Strand
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise

Kombinér med Florida - Det er opplagt å kombinere en rundreise i de klassiske Deep South-statene med en tur til Florida. Her får du ren avslapning på toppen av en tur med store opplevelser.

Interessert i en reise til Sørstatene?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg