Destinasjon

Tulum

Strandluksus med ruiner

Reiser til Tulum

På en reise til Tulum får du det beste fra flere verdener: eksotisk landskap, avslapping med tærne i sanden og noen av Mexicos viktigste severdigheter. Ikke mange andre steder i verden tilbyr besøkende å oppleve en verdensberømt turistattraksjon i idylliske omgivelser med blide bølger og grønne svingende palmer. Men på en reise til Tulum kan du nettopp det. Du kan bo her i ukevis, om du trenger å komme deg bort, eller stoppe her som en del av en større rundreise i Mexico.

Område :
Yucatán
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-7 timer

Våre reiser til Tulum

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Tulum.

Tulum-ruinerne
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Tulum-ruinene - Rett ned til vannet på rå klipper, hviler den hundre år gamle Maya-ruinen som finnes på et utall av bilder. Den - og resten av det arkeologiske området - bør du absolutt se nærmere på reisen til Tulum.

Xel-Há Park
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Xel-Há-parken - I en lagune nær Tulum ligger den veldig spesielle vannparken Xel-Há-parken, som ikke bare er for barn, men for alle badeløver som landkrabber. Du kan springe fra klipper, zipline, svømme i ferskvannshuller, flyte rundt i svære gummiringer og mye mer.

Finn inspirasjon til reisen til Tulum

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Ta en kikk på dem og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Tulum.

Interessert i en reise til Tulum?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg