Destinasjon

Tulum

Strandluksus med ruiner

Reiser til Tulum

På en reise til Tulum får du det beste fra flere verdener: eksotisk landskap, avslapping med tærne i sanden og noen av Mexicos viktigste severdigheter. Ikke mange andre steder i verden tilbyr besøkende å oppleve en verdensberømt turistattraksjon i idylliske omgivelser med blide bølger og grønne svingende palmer. Men på en reise til Tulum kan du nettopp det. Du kan bo her i ukevis, om du trenger å komme deg bort, eller stoppe her som en del av en større rundreise i Mexico.

Område :
Yucatán
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-7 timer
Tulum-ruinerne
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Tulum-ruinene - Rett ned til vannet på rå klipper, hviler den hundre år gamle Maya-ruinen som finnes på et utall av bilder. Den - og resten av det arkeologiske området - bør du absolutt se nærmere på reisen til Tulum.

Akumel Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Akumal Beach - Ta en tur oppover kysten til Akumal Beach, som er kjent for sine mange havskilpadder. Det er en magisk opplevelse å svømme i det rolige, klare vannet og se de søte dyrene svømme rundt deg.

Xel-Há Park
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Xel-Há-parken - I en lagune nær Tulum ligger den veldig spesielle vannparken Xel-Há-parken, som ikke bare er for barn, men for alle badeløver som landkrabber. Du kan springe fra klipper, zipline, svømme i ferskvannshuller, flyte rundt i svære gummiringer og mye mer.

Finn inspirasjon til reisen til Tulum

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Ta en kikk på dem og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Tulum.

Interessert i en reise til Tulum?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.