Nasjonalpark

Niagara Falls

Et storslått teppe av vann

Reiser til Niagara Falls

De tre mektige fossefallene som tilsammen utgjør Niagara Falls, er blant naturopplevelsene man aldri glemmer. Den enorme kraften, den uendelige brusen og duskregn i ansiktet ditt vil sitte igjen hos alle som reiser til Niagara Falls. Opplev dette natur-vidunderet på flere måter: Ta en båttur på Niagara River, eller nyt synet fra en fottur på land. Fossene ligger på grensen mellom Canada og USA. Fra Toronto er det bare en to-timers biltur, men du kan også reise til Niagara Falls fra New England.

Provins :
Ontario
Ideelt reisetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til Niagara Falls

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Niagara Falls.

De tre vandfald ved Niagara Falls
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Tre i én - Niagara Falls dekker de tre fossene Horseshoe, American og Bridal Vail Falls, som alle ligger nær hverandre. Horseshoe Falls er den største og med sin karakteristiske hestesko-form også den mest berømte.

Broen mellem USA og Canada
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise

Canada eller USA - Du kan reise til Niagara Falls fra Toronto i nord eller USA i sør. Vi anbefaler å se fossene fra den kanadiske siden, da utsikten herfra er best. Men hvis du tar med passet ditt, kan du enkelt krysse grensen fra USA også.

Niagara Falls City
 Julius Rensch
Julius Rensch
Reisekonsulent

“Reiser man til Niagara Falls med ideen om et uberørt naturområde, tar man feil. Byen er full av gode hoteller, forlystelser, severdigheter og kasinoer. Mitt tips er å gå all-inn og nyte den amerikanske overfloden."

Niagara-on-the-lake
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Vinsmaking - Nord for fossene ligger naturområdet Niagara-on-the-lake, som er kjent for sin vinproduksjon. La en reiseleder vise vei til noen av de beste lokale vinprodusentene og nyt produktet av de søte dråpene, som vokser i området her.

Finn inspirasjon til turen til Niagara Falls

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Niagara Falls.

Interessert i en reise til Niagara Falls?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.