Nasjonalpark

Niagara Falls

Et storslått teppe av vann

Reiser til Niagara Falls

De tre mektige fossefallene som tilsammen utgjør Niagara Falls, er blant naturopplevelsene man aldri glemmer. Den enorme kraften, den uendelige brusen og duskregn i ansiktet ditt vil sitte igjen hos alle som reiser til Niagara Falls. Opplev dette natur-vidunderet på flere måter: Ta en båttur på Niagara River, eller nyt synet fra en fottur på land. Fossene ligger på grensen mellom Canada og USA. Fra Toronto er det bare en to-timers biltur, men du kan også reise til Niagara Falls fra New England.

Provins
Ontario
Ideelt reisetidspunkt
Forår, sommer og efterår
Tidsforskjell
-6 timer

Våre turer til Niagara Falls

Her er våre forslag til den beste reisen til Niagara Falls. Les og få inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

De tre vandfald ved Niagara Falls
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Tre i én - Niagara Falls dekker de tre fossene Horseshoe, American og Bridal Vail Falls, som alle ligger nær hverandre. Horseshoe Falls er den største og med sin karakteristiske hestesko-form også den mest berømte.

Broen mellem USA og Canada
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise

Canada eller USA - Du kan reise til Niagara Falls fra Toronto i nord eller USA i sør. Vi anbefaler å se fossene fra den kanadiske siden, da utsikten herfra er best. Men hvis du tar med passet ditt, kan du enkelt krysse grensen fra USA også.

Niagara Falls City
Sanna
Sanna Thunström
REISEKONSULENT

“Reiser man til Niagara Falls med ideen om et uberørt naturområde, tar man feil. Byen er full av gode hoteller, forlystelser, severdigheter og kasinoer. Mitt tips er å gå all-inn og nyte den amerikanske overfloden."

Niagara-on-the-lake
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Vinsmaking - Nord for fossene ligger naturområdet Niagara-on-the-lake, som er kjent for sin vinproduksjon. La en reiseleder vise vei til noen av de beste lokale vinprodusentene og nyt produktet av de søte dråpene, som vokser i området her.

Finn inspirasjon til turen til Niagara Falls

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Niagara Falls.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg