Nasjonalpark

Niagara Falls

Et storslått teppe av vann

Reiser til Niagara Falls

De tre mektige fossefallene som tilsammen utgjør Niagara Falls, er blant naturopplevelsene man aldri glemmer. Den enorme kraften, den uendelige brusen og duskregn i ansiktet ditt vil sitte igjen hos alle som reiser til Niagara Falls. Opplev dette natur-vidunderet på flere måter: Ta en båttur på Niagara River, eller nyt synet fra en fottur på land. Fossene ligger på grensen mellom Canada og USA. Fra Toronto er det bare en to-timers biltur, men du kan også reise til Niagara Falls fra New England.

Provins :
Ontario
Ideelt reisetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til Niagara Falls

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Niagara Falls.

De tre vandfald ved Niagara Falls
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Tre i én - Niagara Falls dekker de tre fossene Horseshoe, American og Bridal Vail Falls, som alle ligger nær hverandre. Horseshoe Falls er den største og med sin karakteristiske hestesko-form også den mest berømte.

Broen mellem USA og Canada
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise

Canada eller USA - Du kan reise til Niagara Falls fra Toronto i nord eller USA i sør. Vi anbefaler å se fossene fra den kanadiske siden, da utsikten herfra er best. Men hvis du tar med passet ditt, kan du enkelt krysse grensen fra USA også.

Niagara Falls City
Julius Rensch
Julius Rensch
Reisekonsulent

“Reiser man til Niagara Falls med ideen om et uberørt naturområde, tar man feil. Byen er full av gode hoteller, forlystelser, severdigheter og kasinoer. Mitt tips er å gå all-inn og nyte den amerikanske overfloden."

Niagara-on-the-lake
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Vinsmaking - Nord for fossene ligger naturområdet Niagara-on-the-lake, som er kjent for sin vinproduksjon. La en reiseleder vise vei til noen av de beste lokale vinprodusentene og nyt produktet av de søte dråpene, som vokser i området her.

Finn inspirasjon til turen til Niagara Falls

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Niagara Falls.

Interessert i en reise til Niagara Falls?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg