Nasjonalpark

Death Valley

Opplev ytterpunktene i dødens dal

Reiser til Death Valley

Death Valley National Park, California, antyder bare med navnet at den er barsk, tørr, og ja, nesten død. Den er imidlertid absolutt ikke død, men du vil her finne de tørreste områdene, de høyeste temperaturene og det laveste punktet i USA. Dette er ganske enkelt noen virkelig unike naturfenomener, som du kan oppleve i Death Valley. Landskapet er ekstremt vakkert med sine høye fjell, myke sandbanker og ville ørkenplanter. Derfor anbefaler vi et stopp her på din reise til California - husk vann bare.

Stat :
California
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-9 timer
Death Valley
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Ekstrem varme - Death Valley er blant annet kjent for å være stedet på jorden, der den høyeste temperaturen noensinne er målt. Det skjedde i 1913 da termometeret viste 57 grader. Det har ikke vært så varmt siden, men det kan fortsatt vise opp til 50 grader.

Finn inspirasjon til turen til Death Valley

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les og se hva du kan forvente av en tur til Death Valley.

Interessert i en reise til Death Valley?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg