Nasjonalpark

Death Valley

Opplev ytterpunktene i dødens dal

Reiser til Death Valley

Death Valley National Park, California, antyder bare med navnet at den er barsk, tørr, og ja, nesten død. Den er imidlertid absolutt ikke død, men du vil her finne de tørreste områdene, de høyeste temperaturene og det laveste punktet i USA. Dette er ganske enkelt noen virkelig unike naturfenomener, som du kan oppleve i Death Valley. Landskapet er ekstremt vakkert med sine høye fjell, myke sandbanker og ville ørkenplanter. Derfor anbefaler vi et stopp her på din reise til California - husk vann bare.

Stat :
California
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-9 timer
Death Valley
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Ekstrem varme - Death Valley er blant annet kjent for å være stedet på jorden, der den høyeste temperaturen noensinne er målt. Det skjedde i 1913 da termometeret viste 57 grader. Det har ikke vært så varmt siden, men det kan fortsatt vise opp til 50 grader.

Death Valley spøgelsesby
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Spøkelsesbyer - På turen til Death Valley kan du stoppe i en av områdets spøkelsesbyer. Flere steder står forlatte hus, bensinstasjoner og salonger som er igjen fra gullgraver-perioden. Disse fremstår som dystre, men nydelige attraksjoner.

Finn inspirasjon til turen til Death Valley

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les og se hva du kan forvente av en tur til Death Valley.

Interessert i en reise til Death Valley?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.