Nasjonalpark

Grand Canyon

USAs største naturperle

Reiser til Grand Canyon

Grand Canyon er en naturopplevelse som alle burde unne seg minst en gang i livet. Synet av det gigantiske juvet i Arizonas tørre jord er uten make, og uansett hvor mange bilder du har sett, kan ingenting stikke opplevelsen av å være der selv. Vi anbefaler alle å oppleve Grand Canyon på ferier til vestkysten. På en rundreise eller bilferie rundt i California garanterer vi store opplevelser og mange spektakulære landskaper.

Stat :
Arizona
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-8 timer
Grand Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Gigantisk - Lengde: 446 km. Bredde: drøyt 29 km. Dybde: rundt 1,6 km - rå fakta som er med på å beskrive Grand Canyons storhet. Til sammenligning tilsvarer hele Grand Canyon National Park størrelsen på Østfold.

Solopgang i Grand Canyon
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Reisekonsulent

“Start dagen med å se soloppgangen over Grand Canyon. Det fine røde lyset fra solens første stråler og de lange skyggene på klippesidene gir landskapet et fortryllende liv. Det samme gjelder solnedgangen.”

Det kan du oppleve på reisen

Nedenfor har vi samlet en rekke forslag til opplevelser og aktiviteter som ligger nært de enkelte stoppestedene på den foreslåtte reiseruten. Disse er kun til inspirasjon, og vi kan også hjelpe med å bestille andre aktiviteter som ikke er oppført her. Bare fortell oss hva du vil oppleve, så tar vi oss av alt det praktiske.

Rafting i Grand Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Rafting på Colorado River - Opplev Grand Canyon fra neden på en rafting-tur på Colorado elven. En fantastisk opplevelse med sug i magen fra de ville strekningene og stille øyeblikk i den amerikanske natur.

Interessert i en reise Grand Canyon?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.