Nasjonalpark

Grand Canyon

USAs største naturperle

Reiser til Grand Canyon

Grand Canyon er en naturopplevelse som alle burde unne seg minst en gang i livet. Synet av det gigantiske juvet i Arizonas tørre jord er uten make, og uansett hvor mange bilder du har sett, kan ingenting stikke opplevelsen av å være der selv. Vi anbefaler alle å oppleve Grand Canyon på ferier til vestkysten. På en rundreise eller bilferie rundt i California garanterer vi store opplevelser og mange spektakulære landskaper.

Stat :
Arizona
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-8 timer
Grand Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Gigantisk - Lengde: 446 km. Bredde: drøyt 29 km. Dybde: rundt 1,6 km - rå fakta som er med på å beskrive Grand Canyons storhet. Til sammenligning tilsvarer hele Grand Canyon National Park størrelsen på Østfold.

Sky Walk
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Grand Canyon Skywalk - Se for deg en gangbru 1,2 km over bunnen av juvet der gulvet er laget av glass. De som ikke er høydeskrekk kan se direkte i avgrunnen, og samtidig nyte utsikten fra lufta.

Finn inspirasjon til turen til Grand Canyon

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Grand Canyon.

Interessert i en reise til Grand Canyon?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg