Destinasjon

New Orleans

En storby av romantikk, mystikk og musikk

Reiser til New Orleans

New Orleans i Louisiana er en by som ingen andre. Byen som også kalles NOLA, er en fargerik blanding av europeisk og karibisk kultur, der lokale jazzband spiller hver kveld og byr på fine musikalske opplevelser. Du kan også se den romantiske arkitekturen i det franske kvarteret, eller smake på noe av al den gode maten USA har å tilby. Det er lett å bli fortryllet av byen, der voodoo, kostymer og alligatorer er helt vanligt. New Orleans er definitivt verdt et besøk på en reise til Sørstatene.

Stat :
Louisiana
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-7 timer

Våre reiser til New Orleans

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til New Orleans.

French Quarter
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk

French Quarter - Nabolaget med de franskinspirerte husene er synonymt med New Orleans. Gå tur under de vakre balkongene, og du vil møte musikere, spåkoner, hestevogner og gjøglere på veien.

Po poy sandwich
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Soul food - New Orleans er kjent for sin matkultur. Prøv en av de klassiske rettene som gumbo (reke eller kyllingsuppe), jambalaya (chorizo-pølse) eller po-boy (frityrstekte rekesandwich).

Det kan du oppleve på reisen

Nedenfor har vi samlet en rekke forslag til opplevelser og aktiviteter som ligger nært de enkelte stoppestedene på den foreslåtte reiseruten. Disse er kun til inspirasjon, og vi kan også hjelpe med å bestille andre aktiviteter som ikke er oppført her. Bare fortell oss hva du vil oppleve, så tar vi oss av alt det praktiske.

Jazz musiker i New Orleans
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk

Jazz - Denne sjangeren kom til verden i New Orleans og er fremdeles en stor del av byens identitet. Unn deg selv kveld på et av byens mange spillesteder i Frenchmen Street, der talentfulle jazzband spiller hver kveld.

Bourbon street
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Bourbon Street - Den mest berømte gaten i New Orleans, kjent for sine ville netter der festglade turister og lokale fyller gaten med stor stemning. Her er happy hour, kostymer og musikk for alle pengene. Reiser du med barn er det best å besøke plassen på dagtid.

Middag på Mississippi
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas

Middag på Mississippi - New Orleans er kjent for å være sprø og vill, men vi anbefaler også å tilbringe en kveld på et såkalt dinner jazzcruise. Her får du god mat og fin utsikt over elven til lyden av levende musikk.

Sport i Atlanta
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Reisekonsulent

Sport - "Å være i New Orleans til en Saints-kamp er en helt unik opplevelse, og høsten er høysesong for hjemmekamper."

 

 

Oak alley
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Oak Alley Plantasjen - Et stykke fra byen finner du denne sørstats-villaen fra 1837 som definitivt er verdt et besøk på reisen til New Orleans. Særligt veien opp til huset med eldgamle eiketrær, som har vokst sammen på toppen, er verdt å få med seg. 

Interessert i en reise til New Orleans?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.