BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Los Angeles

Glitter, glamour og gylne strender i drømmenes by

Reiser til Los Angeles

Kom tett på stjernene i verdens kreative sentrum

LA, englenes by, drømmenes by, La La Land, Entertainment Capital of the World … Kjært barn har mange navn, og på en tur til Los Angeles vil du fort forstå hvorfor nettopp denne byen ikke bare har fått ett.

I Los Angeles lever den amerikanske drømmen i beste velgående, og det er her alle de største filmene og musikerne kommer fra og har sitt virke. Samtidig er det en by med sjarmerende strender, flotte fjell og solskinn året rundt. I Los Angeles kan du oppleve filmbyen Hollywood, spotte kjendiser i Beverly Hills, slikke sol på Venice Beach, ta barna med til Universal Studios og mye, mye mer.

Fakta om Los Angeles
  • Innbyggertall: 4 mill.
  • Tidsforskjell: -9 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Los Angeles

Hollywood

Hollywood – Den ikoniske filmbyen

På en tur til Los Angeles kan du nesten ikke unngå å ta en tur innom Hollywood. Dette er underholdningsbransjens maktsentrum hvor de største filmene i historien har blitt produsert. Så hvis du er filminteressert er det helt klart et must å besøke filmbyen i LA. Og hvis du ikke er spesielt filminteressert, er dette fascinerende stedet likevel et besøk verdt.

Gå en tur langs ikoniske Hollywood Boulevard og se på attraksjonene som ligger på rad og rekke. Se etter de største stjernenes navn på Walk of Fame, der flere enn 2 500 av showbiz’ mest fremtredende personer har fått en stjerne i fortauet. Og legg inn et stopp ved Kodak Theatre hvor Oscar-utdelingen blir holdt hvert år.

På Sunset Strip, som er en del av Sunset Boulevard, kan du kjenne på den pulserende stemningen fra gatens mange restauranter og nattklubber. Hit kommer kjente og ukjente for å se og bli sett. Du må heller ikke glemme å se oppover mot de berømte skråningene i Hollywood Hills, hvor det ikoniske skiltet med byes navn har stått og hilst drømmere velkommen i nesten 100 år.

Beverly Hills i Los Angeles

Beverly Hills – Vindushopping med kjendisene

Beverly Hills er kvarteret for de velstående, og et morsomt sted å besøke når man er på tur til Los Angeles. Det bor kun 35 000 mennesker her, men blant disse finner man mange av LAs A-listekjendiser. Du må altså ikke bli overrasket om du gjenkjenner en kjendis eller to gjemt bak store solbriller. Hvis du også har lyst til å se hvor de bor, kan du bli med på en guidet tur rundt til kjendisenes enorme herskapshus.

Den berømte handlegaten Rodeo Drive ligger også i Beverly Hills. Mange kjenner den igjen fra filmen Pretty Woman hvor Julia Roberts ikke får lov til å handle, fordi hun ikke er fint nok kledd. Så ille er det ikke i virkeligheten, men man skal ha med seg den tjukke lommeboka hvis man vil fornye garderoben med en shoppingrunde på Rodeo Drive. Her ligger det nemlig kun eksklusive butikker som Gucci, Prada og Louis Vuitton.

Du kan uten problemer nøye deg med å gå på vindusshopping, for det er virkelig en opplevelse i seg selv å slentre ned gaten mellom palmer som strekker seg mot himmelen, strålende vinduspartier og damer med eksklusive handleposer i hver hånd.

Universal Studios

Universal Studios – Kulisser i barnehøyde

Har du med deg barn eller voksne filmfans til Los Angeles kan vi virkelig anbefale en tur til Universal Studios. Denne unike fornøyelsesparken ligger i Hollywood, og her kan du bli med inn og se enorme studioer og virkelighetstro kulisser fra noen av de mest berømte filmene i verden.

Hopp på den kjente «Studio Tour» og havn midt i en kamp mellom King Kong og T-Rex i verdens største 3D-installasjon, og kjør opp mot 200 km/t i Fast and the Furious-simulatoren.

Dykk ned i yndlingsuniversene dine fra store Hollywood-filmer som Harry Potter, Grusomme meg, Jurassic Park og mange flere.

Santa Monica Pier

De berømte strendene i LA

En reise til Los Angeles er ikke bare en hektisk storbyopplevelse. Byens plassering ut til Stillehavet og de mange solskinnstimene hvert år gjør LA til et fantastisk sted å gå på stranden. Akkurat som alt annet i denne mangfoldige byen er strendene helt forskjellige fra hverandre.

Santa Monica er den fasjonable og livlige bydelen ved kysten hvor både kjendiser og surfere holder til. Her er det en fem kilometer lang strand, som blant annet er kjent fra Baywatch, hvor du kan slappe av og se på menneskene. Byens største attraksjon er det store pariserhjulet som ruver over vannet ved den ikoniske moloen Santa Monica Pier.

Venice Beach er en annen berømt strand i Los Angeles. Den ligger sør for Santa Monica og er det stedet hvor byens kunstnere, gjøglere og andre unike eksistenser samles.

Været i California

San Francisco

Los Angeles

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.