Nasjonalpark

Bryce Canyon

Utahs unike landskap av “hoodoos”

Reiser til Bryce Canyon

Bryce Canyon nasjonalpark i Sør-Utah er en mindre nasjonalpark som byr på forskjellige og unike fjellformasjoner. Se for deg sandslottlignende klippesøyler som står tett sammen så langt øyet kan se. Disse kalles hoodoos, og Bryce Canyon er kjent for å ha verdens største antall av dem. De morsomme steinsøylene kan oppleves fra forskjellige vinkler ved parkens berømte utsiktspunkter. Bryce Canyon kan oppleves på en enkeltstående dag, og er ideell å besøke på en rundreise i det vestlige USA.

Stat :
Utah
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-8 timer

Våre reiser til Bryce Canyon

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Bryce Canyon.

Bryce Canyon
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naturens amfiteater - Til tross for navnet er Bryce Canyon ikke en kløft. Nasjonalparken dekker en rekke naturlige "amfiteater", som ligger langs et 29 km langt platå. Den mest kjente er Bryce Amphitheater, som du finner helt i starten av parken.

Scenic drive i Bryce Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hop on, hop off - Gjennom den lange og smale nasjonalparken finnes det kun en vei - Bryce Canyon Scenic Drive. Fra mai til oktober kjører det gratis shuttelbusser frem og tilbake på veien, slik at du kan hoppe av og på akkurat som du vil.

Navajo loop
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Navajo Loop Trail - På turen her går du fra Sunset Point nedover "canyon" på en sti som passerer de mest spesielle “hoodoos”. De har navn som Wall Street, Twin Bridges og Thor's Hammer - du kan selv gjette hvorfor.

Cowboy
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Cowboys og BBQ - Etter en aktiv dag i nasjonalparken, anbefaler jeg å unne seg en middag på Ebenezer's Barn & Grill. De serverer solid grillmat, mens ekte cowboys underholder med et western show.

Finn inspirasjon til turen til Bryce Canyon

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Bryce Canyon.

Interessert i en reise til Bryce Canyon?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.