Nasjonalpark

Bryce Canyon

Utahs unike landskap av “hoodoos”

Reiser til Bryce Canyon

Bryce Canyon nasjonalpark i Sør-Utah er en mindre nasjonalpark som byr på forskjellige og unike fjellformasjoner. Se for deg sandslottlignende klippesøyler som står tett sammen så langt øyet kan se. Disse kalles hoodoos, og Bryce Canyon er kjent for å ha verdens største antall av dem. De morsomme steinsøylene kan oppleves fra forskjellige vinkler ved parkens berømte utsiktspunkter. Bryce Canyon kan oppleves på en enkeltstående dag, og er ideell å besøke på en rundreise i det vestlige USA.

Stat
Utah
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-8 timer

Våre reiser til Bryce Canyon

Her er våre forslag til de beste reisene til Bryce Canyon. Les mer og finn inspirasjon til din egen tur - men husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

Bryce Canyon
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naturens amfiteater - Til tross for navnet er Bryce Canyon ikke en kløft. Nasjonalparken dekker en rekke naturlige "amfiteater", som ligger langs et 29 km langt platå. Den mest kjente er Bryce Amphitheater, som du finner helt i starten av parken.

Scenic drive i Bryce Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hop on, hop off - Gjennom den lange og smale nasjonalparken finnes det kun en vei - Bryce Canyon Scenic Drive. Fra mai til oktober kjører det gratis shuttelbusser frem og tilbake på veien, slik at du kan hoppe av og på akkurat som du vil.

Cowboy
Anders
Anders Pedersen
REISEKONSULENT

“Etter en aktiv dag i nasjonalparken, anbefaler jeg å unne seg en middag på Ebenezer's Barn & Grill. De serverer solid grillmat, mens ekte cowboys underholder med et western show."

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg