Nasjonalpark

Bryce Canyon

Utahs unike landskap av “hoodoos”

Reiser til Bryce Canyon

Bryce Canyon nasjonalpark i Sør-Utah er en mindre nasjonalpark som byr på forskjellige og unike fjellformasjoner. Se for deg sandslottlignende klippesøyler som står tett sammen så langt øyet kan se. Disse kalles hoodoos, og Bryce Canyon er kjent for å ha verdens største antall av dem. De morsomme steinsøylene kan oppleves fra forskjellige vinkler ved parkens berømte utsiktspunkter. Bryce Canyon kan oppleves på en enkeltstående dag, og er ideell å besøke på en rundreise i det vestlige USA.

Stat :
Utah
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-8 timer

Våre reiser til Bryce Canyon

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Bryce Canyon.

Bryce Canyon
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naturens amfiteater - Til tross for navnet er Bryce Canyon ikke en kløft. Nasjonalparken dekker en rekke naturlige "amfiteater", som ligger langs et 29 km langt platå. Den mest kjente er Bryce Amphitheater, som du finner helt i starten av parken.

Scenic drive i Bryce Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hop on, hop off - Gjennom den lange og smale nasjonalparken finnes det kun en vei - Bryce Canyon Scenic Drive. Fra mai til oktober kjører det gratis shuttelbusser frem og tilbake på veien, slik at du kan hoppe av og på akkurat som du vil.

Cowboy
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Cowboys og BBQ - Etter en aktiv dag i nasjonalparken, anbefaler jeg å unne seg en middag på Ebenezer's Barn & Grill. De serverer solid grillmat, mens ekte cowboys underholder med et western show.

Finn inspirasjon til turen til Bryce Canyon

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Bryce Canyon.

Interessert i en reise til Bryce Canyon?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg