BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Miami

Der neonlysene blinker om kapp med strandløvene

Reiser til Miami

Innta en verdensberømt strand i en verdensberømt by

Miami er et av de stedene man blir nødt til å oppleve for å forstå hvorfor byen er så berømt. Her går pulserende storbyliv i ett med stranda, og du kommer ikke til å kjede deg et sekund.

Været er alltid fint, humøret er alltid på topp og ingenting er umulig i Floridas kjente metropol – enten du er på utkikk etter shopping, gastronomi, sport, fest eller bare vil ligge og slappe av i sola på den livlige Miami Beach.

Fakta om Miami
  • Innbyggertall: 454.000
  • Tidsforskjell: -6 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Miami

Stemningsfulle strender

Det er forskjell på om du bor på fastlands-Miami eller på Miami Beach, som ligger på en tange. Det er fordeler ved begge deler, men man forbinder ofte byen med Miami Beach, siden den i høy grad er orientert rundt stranda.

Her ligger nemlig en seks kilometer bred, gyllen sandstrand med høye, vaiende palmer og blå bølger, som innbyr til lek og avkjølende dukkerter. Og så er det et sted proppet med liv og røre! Her møter du beachvolleyballspillere, joggere og folk på rulleskøyter.

Du kan oppleve alt og mer til på en tur langs promenaden Miami Beach Boardwalk. Den går helt fra den populære øya South Beach til det mer fredelige North Beach som ligger på hver sin side av tangen. Du kan også bare velge å legge deg i den lune sanden og se på menneskene bak de mørke solbrillene dine.

South Beach i Miami

Fargerike kvarterer

Miami har mange forskjellige kvarterer som alle er verdt et besøk. Byen er spesielt kjent for art-deco-arkitekturen fra 1930-tallet, som først og fremst ligger rundt den berømte veien Ocean Drive i South Beach. Her finner du pastellfargede fasader, retro-interiør og skilt som ser ut som de er hentet ut fra en film.

I Little Havana kan du oppleve byens store cubanske miljø. På grunn av dens sørlige plassering har Miami vært symbolet på den amerikanske drømmen for mange latinamerikanere, og i siste halvdel av 1900-tallet var det spesielt cubanere som kom hit. I Little Havana kan du oppleve den spanske kulturen, røyke cubanske sigarer og danse salsa.

Du kan også stikke innom byens eldste kvarter, Coconut Grove, det flotte, grønne området Coral Gables, som er full av gode restauranter og butikker, eller det hippe Wynwood, som er stappfullt av kunstmuseer, gallerier og gatekunst.

Miami by night

Liker du fest og farger, er Miami stedet for deg. Når sola går ned, blir neonlysene skrudd på og happy hour-skiltene hengt opp. Og det har ikke noe å si hvilken ukedag det er. Festløvene går ut hver kveld, og du er også invitert.

Uansett om du vil sitte på en takterrasse og sippe cocktails, danse hele natten på en hipp nattklubb, eller har lyst til å høre livemusikk på et lokalt spillested så har du massevis av muligheter. Men du kan også nøyes med å bare gå en tur rundt i byen og se på festlighetene.

En shopaholics drøm

For tilbudshaier og folk som er glade i å shoppe er Miami drømmedestinasjonen. Her finner du alt fra merkevarebutikker og haute couture, til hippe vintage-butikker og små, uavhengige designere. Uansett hvilken stil du har, vil du kunne shine opp garderoben din her.

Hvis du er mer interessert i de kjente merkene til litt stivere priser, har Miami og området rundt en mengde store kjøpesentre og outlets. Du kan for eksempel besøke gigantene Dolphin Mall og Sawgrass Mills som ligger en kjøretur unna byen, og du vil helt sikkert ikke komme tomhendt hjem.

Sport i Miami

Et lag i hver liga

Miami har mye å by på hvis du er sportsinteressert, og spesielt hvis du følger med på de amerikanske sportsgrenene. Byen har nemlig et lag i de fleste store ligaene i USA og et trofast, lokalt publikum, som bare gjør sportsopplevelsen enda større.

Er du interessert i amerikansk fotball, kan du se Miami Dolphins i en NFL-kamp, mens basketballfans kan oppleve en NBA-kamp på hjemmebanen til Miami Heats. Ishockeylaget Florida Panthers og baseball-laget Miami Marlins holder også til i byen.

USATours kan sørge for at du får billetter til den kampen du vil se under oppholdet ditt i Miami.

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.