Nasjonalpark

Yosemite

Ikoniske klipper og skyhøye trær i villmarken

Reiser til Yosemite nasjonalpark

Yosemite nasjonalpark i California er i den absolutte toppen når det gjelder amerikanske nasjonalparker. Synet av den berømte Yosemite-dalen med klippene El Capitan og Half Dome, brusende fossefall og massive Sequoia-trær er intet mindre enn forbløffende. Det er så mange fine utsikter, flotte turstier for alle nivåer og spennende møter med parkens dyr, slik at du kan tilbringe noen dager og fremdeles ikke ha sett alt. Dersom du bare er bittelitt spent på natur, er Yosemite et must på reisen til California.

Stat :
California
Ideelt rejsetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-9 timer
Yosemite Valley
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Yosemite Valley - Midt i parken ligger den 1220 meter dype, isdalen med utrolige fjellformasjoner på sidene. Yosemite Valley er kronjuvelen i nasjonalparken og et godt utgangspunkt for fotturer.

Vernal Fall
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Adventure i naturen - Hvis du vil ha litt action på turen til Yosemite, er det mange muligheter her. Du kan rafte på Merced River, vandre under fossen på Mist Trail og klatre i parkens bratte fjell.

Interessert i en reise til Yosemite?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.