Destinasjon

Florida

Solskinnsstaten for hele familien

Reiser til Florida

Når du reiser til Florida, også kjent som "The Sunshine State," er du ikke bare garantert sol og varme, men også et overflødighetshorn av opplevelser. Florida har noe for alle, enten du er til sightseeing, strandliv, action eller en god blanding av alt. Du finner et mekka av underholdning i Orlando, ville alligatorer i Everglades og sprudlende byliv i Miami. Avstandene er relativt korte, og derfor kan du enkelt kombinere flere opplevelser på en og samme reise til Florida.

Den største byen
Miami
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer
RING OSS PÅ
Miami Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Miami - Der avslapning på stranden smelter sammen med et pulserende byliv i South Beach, der hvor art deco møter moderne skyskrapere, og der cubanere og kjendiser bor side om side. Miami er en kjempe fest og du er invitert!

Universal Studios
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser

Orlando - Hjem til både Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Kennedy Space Center og mye mer... Orlando er verdens underholdningshovedstad som du bør besøke når du reiser til Florida med barn, eller barnlige sjeler.

Las Olas street i Fort Lauderdale
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Fort Lauderdale - Her finner du en eksklusiv kystby med skinnende yachter i havnen og nydelige hoteller langs de brede sandstrendene. Legg til USAs største outlet, så har du den perfekte feriebyen.

Golfbane i Naples
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naples - Liker du å spille golf på ferien, kan du ta turen til Floridas golfparadis, Naples. Nærme de vakre strendene, som byen er kjent for, finner du også et ganske så stort utvalg av baner på de grønne plenene.   

Familieferie i Florida
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REISEKONSULENT

"Florida er perfekt dersom du ønsker en kul familieferie! Klimaet er behagelig, kjøreavstandene er håndterbare med barn i baksetet, og du får full valuta for pengene dine på en reise til Florida."