Destinasjon

Florida

Solskinnsstaten for hele familien

Reiser til Florida

Når du reiser til Florida, også kjent som "The Sunshine State," er du ikke bare garantert sol og varme, men også et overflødighetshorn av opplevelser. Florida har noe for alle, enten du er til sightseeing, strandliv, action eller en god blanding av alt. Du finner et mekka av underholdning i Orlando, ville alligatorer i Everglades og sprudlende byliv i Miami. Avstandene er relativt korte, og derfor kan du enkelt kombinere flere opplevelser på en og samme reise til Florida.

Den største byen :
Miami
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer
Miami i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Miami - Der avslapning på stranden smelter sammen med et pulserende byliv i South Beach, der hvor art deco møter moderne skyskrapere, og der cubanere og kjendiser bor side om side. Miami er en kjempe fest og du er invitert!

Universal Studios
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Orlando - Hjem til både Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Kennedy Space Center og mye mer... Orlando er verdens underholdningshovedstad som du bør besøke når du reiser til Florida med barn, eller barnlige sjeler.

Las Olas street i Fort Lauderdale
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Fort Lauderdale - Her finner du en eksklusiv kystby med skinnende yachter i havnen og nydelige hoteller langs de brede sandstrendene. Legg til USAs største outlet, så har du den perfekte feriebyen.

Bill Baggs Cape Florida State Park
Julius Rensch
Julius Rensch
Reisekonsulent

En hyggelig utflukt - "Ta en tur til Bill Baggs Cape Florida State Park som ligger på Key Biscayne. Parken tilbyr vakre strender, et historisk fyrtårn, og muligheter for kajakkpadling langs kysten."

Golfbane i Naples
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Luksus Created with Sketch.
Luksus

Naples - Liker du å spille golf på ferien, kan du ta turen til Floridas golfparadis, Naples. Nærme de vakre strendene, som byen er kjent for, finner du også et ganske så stort utvalg av baner på de grønne plenene.

Familieferie i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Florida for hele familien - Florida er perfekt dersom du ønsker en kul familieferie! Klimaet er behagelig, kjøreavstandene er håndterbare med barn i baksetet, og du får full valuta for pengene dine på en reise til Florida.

Interessert i en reise til Florida?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.