Destinasjon

New England

Idyllisk natur i hvert et sving

Reiser til New England

På en tur til New England er klisjéfrasen “it’s all about the journey” faktisk helt reel. Destinasjonene er viktige, men reisen mellom dem er minst like viktig. New England er kjent for sin flotte natur, som kan nytes på landeveiene. Nettopp derfor er det opplagt å dra på bilferie i New England området. Fra "hovedstaden" Boston kan du kjøre til rolige skoger, fjell med panoramautsikt og sjarmerende havnebyer. Du kan også kombinere med besøk i New York eller det østlige Canada.

Stater :
Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island og Vermont
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til New England

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til New England.

Farverige New England
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Løvfall - Har du muligheten til å reise til New England i september eller oktober, venter et eksepsjonelt nydelig syn. Når trærne skifter farge, kan du oppleve de berømte skoger med trekroner i alle nyanser av grønt, gult, oransje og rødt.

Acadia National Park i New England
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Acadia National Park - Verdt et besøk på din reise til New England. Her kan du vandre i vakre skoger, spotte elger, terrengsykle og padle kajakk. Og så kan du se de første solstrålene som treffer kontinentet fra østkystens høyeste fjell.

Spis frisk hummer i New England
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hummer i Maine - Når du er ved kysten av New England, bør du unne deg selv en lobster roll - eller enhver annen type hummer du kan komme i nærheten av. Spesielt i Maine er de kjent for å ha verdens beste hummer.

Ikoniske fyrtårne langs Østkysten i USA
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Fyrtårn - Kystlinjen i Maine og Massachusetts er kjent for de gamle fyrtårn som gir landskapet et spesielt nostalgisk preg. Det finnes mer enn et dusin langs kysten, og noen kan du til og med komme inn i.

Finn inspirasjon til turen til New England

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til New England.

Interessert i en reise til New England?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.