Nasjonalpark

Everglades

Alligatorenes naturlige habitat

Reiser til Everglades

Everglades nasjonalpark i det sørlige Florida er en gigantisk gresskledd våtmark full av mangrovetrær. Det subtropiske klimaet gjør dette til et perfekt habitat for et bredt utvalg av dyr, og det unike økosystemet har gitt parken en plass på UNESCOs verdensarvliste. Mest kjent er de tusenvis av alligatorer som lurer under vannoverflaten. Utenom den eldgamle dyrearten, finner du også eksotiske krypdyr og fler enn 300 fuglearter her. Everglades har mye å tilby besøkende, og er opplagt på enhver reise til Florida.

Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Stat :
Florida
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til Everglades

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Everglades.

Airboat i Everglades
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Airboat - Den morsomste måten å oppleve Everglades er med en såkalt airboat. Båtene raser rundt på de åpne områdene, og med båt kommer man seg helt inn mellom trær og den tette mangroven, slik at passasjerene får med seg alt.

Dreng holder en alligator
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser

Gator Boys - Vil du have en skør, men sjov oplevelse, skal du tage i Everglades Holiday Park. Her laver fyrene fra tv-showet Gator Boys vilde stunts og tricks med levende alligatorer. Du kan også selv holde en babyalligator.

Finn inspirasjon til reisen til Everglades

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reise til Everglades.

Interessert i en reise til Everglades?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg