Nasjonalpark

Everglades

Alligatorenes naturlige habitat

Reiser til Everglades

Everglades nasjonalpark i det sørlige Florida er en gigantisk gresskledd våtmark full av mangrovetrær. Det subtropiske klimaet gjør dette til et perfekt habitat for et bredt utvalg av dyr, og det unike økosystemet har gitt parken en plass på UNESCOs verdensarvliste. Mest kjent er de tusenvis av alligatorer som lurer under vannoverflaten. Utenom den eldgamle dyrearten, finner du også eksotiske krypdyr og fler enn 300 fuglearter her. Everglades har mye å tilby besøkende, og er opplagt på enhver reise til Florida.

Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Stat :
Florida
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til Everglades

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Everglades.

Airboat i Everglades
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Airboat - Den morsomste måten å oppleve Everglades er med en såkalt airboat. Båtene raser rundt på de åpne områdene, og med båt kommer man seg helt inn mellom trær og den tette mangroven, slik at passasjerene får med seg alt.

Små alligators i Everglades
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

På dagstur - Everglades er en fantastisk nationalpark, som du helt sikkert skal besøge. Jeg vil dog anbefale at nøjes med en udflugt på enkelt dag, som du kan tage fra Miami, Fort Lauderdale eller Naples.

Det kan du oppleve på reisen

Nedenfor har vi samlet en rekke forslag til opplevelser og aktiviteter som ligger nært de enkelte stoppestedene på den foreslåtte reiseruten. Disse er kun til inspirasjon, og vi kan også hjelpe med å bestille andre aktiviteter som ikke er oppført her. Bare fortell oss hva du vil oppleve, så tar vi oss av alt det praktiske.

Kanotur i Everglades
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Kom nærmere Everglades dyreliv med en kanotur. Nyt omgivelsene i eget tempo og merk stillheten i de små vannveiene. Du kan leie kanoer selv eller bli med på en guidet tur.

Everglades
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Reisekonsulent

Et godt råd - "Planlegg dine utflukter tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen for å unngå varmen."

 

 

 

 

Interessert i en reise til Everglades?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.