Destinasjon

Vestkysten i USA

Den klassiske amerikanske bilferie

Reiser til Vestkysten av USA

Los Angeles, Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco, Yosemite mfl. ... På en reise til vestkysten i USA kan du kjøre fra den ene berømte destinasjonen til den neste. Området er perfekt til en bilferie eller familieferie i bobil. Enten du er i storbyen, på stranden, i naturen, besøker opplevelsesparkene eller en blanding av alt sammen, kan du ikke unngå å komme hjem med kofferten full av uforglemmelige minner fra en ferie på vestkysten.

Den største byen :
Los Angeles
Ideelt reisetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskjell :
-8 til -9 timer
Californien
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

California - Hjemsted for storbyerne Los Angeles og San Francisco; naturopplevelser som Highway 1 og Yosemite National Park; morsomme forlystelser i Disneyland og Universal Studio. California er hjertet av vestkysten av USA.

Bryce Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Utah - Med sine forbløffende røde klippeformasjoner, majestetiske fjell og nasjonalparkene Zion, Bryce Canyon og Arches, er Utah et ekte vidunderland for naturelskere. Her får dere muligheten for spennende opplevelser som stjernetitting under nattehimmelen, vandreturer i de varierte landskapene, rafting på elver og jeep-turer i ørkenlandskapet.
 

Solnedgang i Grand Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Grand Canyon - I Arizona finner du naturperlen Grand Canyon, som er enda en god grunn til å reise til USAs vestkyst. Med en lengde på 446 kilometer, 29 kilometer i bredden og 1,6 kilometer i dybden er Grand Canyon et syn du sent vil glemme.

Zion
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Nasjonalparker - Ørkenstatene Arizona og Utah er et sant paradis for naturfolk. I tillegg til Grand Canyon finner du unike nasjonalparker som Zion, Bryce Canyon, Antelope Canyon og Arches National Park.

Diablo Lake Pacific
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Pacific Northwest - Den mest undervurderte delen av USAs vestkyst er delstatene Washington og Oregon, som tilsammen kalles Pacific Northwest. Her finner du fantastisk vakker natur, gastronomi fra bonde til bord og god plass på veiene på din bilferie.

Interessert i en reise til Veskysten?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.