Destinasjon

Vestkysten av USA

Den klassiske amerikanske bilferie

Reiser til Vestkysten av USA

Hollywood, Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco, Yosemite mfl. ... På en reise til vestkysten i USA kan du kjøre fra den ene berømte destinasjonen til den neste. Området er perfekt til bilferie eller familieferie i bobil. Enten du er i storbyen, på stranden, i naturen, besøker opplevelsesparkene eller en blanding av alt sammen, kan du ikke unngå å komme hjem med kofferten full av uforglemmelige minner fra en ferie på vestkysten.

Den største byen
Los Angeles
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-8 til -9 timer
RING OSS PÅ
Vestkysten
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

California - Hjemsted for storbyerne Los Angeles og San Francisco; naturopplevelser som Highway 1 og Yosemite National Park; morsomme forlystelser i Disneyland og Universal Studio. California er hjertet av vestkysten av USA.

Las Vegas
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Las Vegas - Midt i Nevadas ørken ligger denne glitrende neonskilt-byen og lokker med kasinoer, luksushoteller og limousiner. Byen må oppleves med egne øyne, og alle bør oppleve Las Vegas på en rundreise til vestkysten av USA.

Diablo Lake Pacific
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Pacific Northwest - Den mest undervurderte delen av USAs vestkyst er delstatene Washington og Oregon, som tilsammen kalles Pacific Northwest. Her finner du fantastisk vakker natur, gastronomi fra bonde til bord og god plass på veiene på din bilferie.