Destinasjon

Alaska

Ekstrem skjønnhet i USAs villmark

Reiser til Alaska

En reise til Alaska er den ultimate drømmeturen for alle som er glade i naturen. I det nordvestre hjørnet av verdenskartet er naturen like vakker som den er urørt. Her venter Nord-Amerikas høyeste fjell, stille fjorder og det sjeldne nordlyset. I tillegg til det fantastiske landskapet, kan du oppleve fascinerende dyreliv når du reiser til Alaska: Brunbjørner, elger, hvaler og mange andre dyr lever i naturen her. Opplev USAs største stat på reisen til Alaska eller på cruise i de vakre fjordene.

Den største byen
Anchorage
Ideelt reisetidspunkt
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell
-10 timer
RING OSS PÅ

Våre reiser til Alaska

Her er våre forslag til de beste turene til Alaska. Les og finn inspirasjon til din egen tur - og husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

Bjørn i Denali
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Denali nasjonalpark - Hjem til Nord-Amerikas høyeste fjell, et rikt dyreliv og turstier i milevis med storslått natur. Denali nasjonalpark er et must på enhver reise til Alaska, spesielt hvis du ønsker en aktiv ferie.

Kenai Fjords i Alaska
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas

Kenai Fjords nasjonalpark - I det sørlige Alaska mellom breer og fjell, finnes de aller vakreste fjordene. Her svømmer blant andre knølhvaler, retthvaler og sjøotere, som du kan spotte på båtturer i Kenai Fjords nasjonalpark.

På tur i hundeslæde
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hundekjøring - Følelsen av å suse gjennom et romantisk vinterlandskap på hundeslede er ubeskrivelig. Du kommer helt innpå både natur og hunder, og får en opplevelse som de færreste får. Prøv hundekjøring i Fairbanks på reisen din til Alaska.

Tag toget til Denali
Anders
Anders Pedersen
REISEKONSULENT

"På turen til Alaska tok jeg toget fra Fairbanks til Denali og anbefaler på det sterkeste å gjøre dette på lengre avstander. Når du sitter i et tog, kan du nyte turen gjennom de vakre landskapene på en avslappende måte. ”

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg