Destinasjon

Alaska

Ekstrem skjønnhet i USAs villmark

Reiser til Alaska

En reise til Alaska i USA er den ultimate drømmeturen for alle som er glade i naturen. I det nordvestre hjørnet av verdenskartet er naturen like vakker som den er urørt. Her venter Nord-Amerikas høyeste fjell, stille fjorder og det sjeldne nordlyset. I tillegg til det fantastiske landskapet, kan du oppleve fascinerende dyreliv når du reiser til Alaska: Brunbjørner, elger, hvaler og mange andre dyr lever i naturen her. Opplev USAs største stat på reisen til Alaska eller på cruise i de vakre fjordene.

Største by :
Anchorage
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-10 timer

Våre reiser til Alaska

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Alaska.

Bjørn i Denali
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Denali nasjonalpark - Hjem til Nord-Amerikas høyeste fjell, et rikt dyreliv og turstier i milevis med storslått natur. Denali nasjonalpark er et must på enhver reise til Alaska, spesielt hvis du ønsker en aktiv ferie.

Kenai Fjords i Alaska
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas

Kenai Fjords nasjonalpark - I det sørlige Alaska mellom breer og fjell, finnes de aller vakreste fjordene. Her svømmer blant andre knølhvaler, retthvaler og sjøotere, som du kan spotte på båtturer i Kenai Fjords nasjonalpark.

På tur i hundeslæde
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hundekjøring - Følelsen av å suse gjennom et romantisk vinterlandskap på hundeslede er ubeskrivelig. Du kommer helt innpå både natur og hunder, og får en opplevelse som de færreste får. Prøv hundekjøring i Fairbanks på reisen din til Alaska.

Tag toget til Denali
Icon / Luksus Created with Sketch.
Luksus
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Tog gjennom Alaska – På en reise til Alaska kan du ta et luksustog fra Fairbanks til Denali, og vi anbefaler på det sterkeste at du også tar toget på de lengre distansene. Når du sitter på et tog, kan du nyte turen gjennom det vakre landskapet på en avslappende måte.

Interessert i en reise til Alaska?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.