Destinasjon

Canada

Fra store byer i øst til fjell i vest

Reiser til Canada

Når du reiser til Canada, vil du oppdage at landet er like magisk som det er gigantisk. Canada er kjent for sin fantastisk nydelige natur, og som verdens neststørste land. I Vest-Canada kan du oppleve Canadian Rocky Mountains og den vakre byen Vancouver. Øst-Canada byr på storbyferie med byer som Toronto og Montreal, men også her venter praktfull natur i form av Niagara Falls. Dra på eventyr i øst eller vest, eller kombiner begge på den store rundreise i Canada.

Hovedstad
Ottawa
Ideelt reisetidspunkt
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell
-5 til -9 timer
RING OSS PÅ
Det vestlige Canada
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Vestlige Canada - Vil du oppleve det berømte fjellandskapet som Canada er mest kjent for? Da må du reise til det vestlige Canada. Her finner du de berømte nasjonalparkene Banff og Jasper, skiområdet Whistler og storbyen Vancouver.

Det østlige Canada
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Det østlige Canada - Vil du ha en blanding av storby og natur, anbefaler vi å dra til det østlige Canada. Utforsk eksempelvis byene Ottawa, Toronto og Montreal og Niagara Falls-fossen. Kombiner eventuelt med New England eller New York i USA.

Banff National Park
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Banff nasjonalpark - Snødekte fjelltopper, turkise innsjøer og brunbjørner er noen av attraksjonene i den berømte Rocky Mountains nasjonalpark. Er du naturfan, da må du besøke Banff på reisen til Canada.

Jasper
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Jasper National Park - Nord for Banff finner du Jasper nasjonalpark, som er like magisk som naboen Banff. I tillegg til vakre fotturer og bilturer, kan du også seile på den nydelige innsjøen Maligne og vandre på den massive Athabasca-breen.