Destinasjon

Canada

Fra store byer i øst til fjell i vest

Reiser til Canada

Når du reiser til Canada, vil du oppdage at landet er like magisk som det er gigantisk. Canada er kjent for sin fantastisk nydelige natur, og som verdens neststørste land. I Vest-Canada kan du oppleve Canadian Rocky Mountains og den vakre byen Vancouver. Øst-Canada byr på storbyferie med byer som Toronto og Montreal, men også her venter praktfull natur i form av Niagara Falls. Dra på eventyr i øst eller vest, eller kombiner begge på den store rundreise i Canada.

Hovedstad :
Ottawa
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-5 til -9 timer
Det vestlige Canada
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Vestlige Canada - Vil du oppleve det berømte fjellandskapet som Canada er mest kjent for? Da må du reise til det vestlige Canada. Her finner du de berømte nasjonalparkene Banff og Jasper, skiområdet Whistler og storbyen Vancouver.

Det østlige Canada
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Østlige Canada - Vil du ha en blanding av storby og natur, anbefaler vi å dra til det østlige Canada. Utforsk eksempelvis byene Ottawa, Toronto og Montreal og Niagara Falls-fossen. Kombiner eventuelt med New England eller New York i USA.

Canada skirejse
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Ski Created with Sketch.
Ski

Skiferie i Canada - Hvis man har prøvd å stå på ski i Canada én gang, har man ikke lyst til å dra andre steder. Det naturskjønne landet har et hav av store skianlegg for alle nivåer, så både barnefamilier og adrenalinjunkies kan få en uforglemmelig skiferie i Canada.

Her venter den tørre, lette snøen som har fått kallenavnet «champagne powder» og gjort det populært å stå på ski i Canada. Og det er mer enn nok av den. På en skiferie i Canada kan man være sikker på snø i særdeles lange sesonger, som strekker seg helt til mai noen steder. Men hvilket skianlegg passer best til dine behov? Vi guider deg gjennom de seks beste.

Banff National Park
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Banff nasjonalpark - Snødekte fjelltopper, turkise innsjøer og brunbjørner er noen av attraksjonene i den berømte Rocky Mountains nasjonalpark. Er du naturfan, da må du besøke Banff på reisen til Canada.

Vancouver
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Vancouver - Vestkyst-metropolen Vancouver er et godt utgangspunkt for en reise i Vest-Canada, men også et fantastisk reisemål. Skjem bort deg selv med gourmetmiddager og shopping i byen med utsikt over både vann og fjell.

Jasper
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Jasper National Park - Nord for Banff finner du Jasper nasjonalpark, som er like magisk som naboen Banff. I tillegg til vakre fotturer og bilturer, kan du også seile på den nydelige innsjøen Maligne og vandre på den massive Athabasca-breen.

Interessert i en reise til Canada?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg

Interessert i en reise til Canada?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.