Destinasjon

Memphis

Blues på bredden av Mississippi-elven

Reiser til Memphis

En reise til Memphis i Sørstatene er opplagt for alle som er glade i musikk. Byen ligger i delstaten Tennessee, og gir deg muligheten for å se og oppleve hvor blues-sjangeren opprinnelig oppsto, hvordan Elvis Presley levde og hvordan musikken fremdeles er del av byens identitet. Selv om du ikke er fan av "Kongen", er det likevel masse å gjøre her i byen ved Mississippi-elva. Ikke minst masse å lytte til. Du kan eksempelvis dykke ned i historien på plateselskapene og museene om dagen, og høre deilig soul, spise Memphis-style ribbe og kjenne på stemningen i Beale Street om kvelden.

Stat :
Tennessee
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-7 timer

Våre reiser til Memphis

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Memphis.

Graceland
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Graceland - Elvis Presley sitt overdådige herskapshus er den største attraksjonen i Memphis, og du kan like gjerne kjøpe den store pakken, som i tillegg til huset hans også inkluderer den imponerende samling av biler og privatfly. Det er Rock 'n' Roll anno 1960!

Beale street om dagen
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Beale Street - På reisen til Memphis kommer du heller ikke utenom byens berømte blues-gate. Her finner du barer, spillesteder og BBQ-sjapper side om side, og under neonskiltene flyter musikken fra hvert et sted.

Det kan du opleve på rejsen

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.

Sun studios
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Sun Studios - Dette plateselskapet er kjent som "The Birthplace of Rock'n'Roll", der Elvis, Johnny Cash og flere av de andre stjernene spilte inn. Hør gamle opptak fra studioet og få anekdoter fra livene til alle rockestjernene.

Farmers Market
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Reisekonsulent

Farmers Market - "Hvis du besøker Memphis på en lørdag, bør du ta turen innom Farmers Market med lokale produkter."

The Peabody hotel
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

The Peabody - På det gamle luksushotellet The Peabody kan du to ganger om dagen se en liten flokk ender som marsjerer på den røde løperen i foajéen. En eldgammel tradisjon som er morsom å oppleve på reisen til Memphis.

Interessert i en reise til Memphis?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.