Destinasjon

Memphis

Blues på bredden av Mississippi-elven

Reiser til Memphis

En reise til Memphis er opplagt for alle som er glade i musikk. Byen ligger i delstaten Tennessee, og gir deg muligheten for å se og oppleve hvor blues-sjangeren opprinnelig oppsto, hvordan Elvis Presley levde og hvordan musikken fremdeles er del av byens identitet. Selv om du ikke er fan av "Kongen", er det likevel masse å gjøre her i byen ved Mississippi-elva. Ikke minst masse å lytte til. Du kan eksempelvis dykke ned i historien på plateselskapene og museene om dagen, og høre deilig soul, spise Memphis-style ribbe og kjenne på stemningen i Beale Street om kvelden.

Stat
Tennessee
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-7 timer

Våre reiser til Memphis

Her er våre forslag til den beste reisen til Memphis. Les mer og finn inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

Graceland
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Graceland - Elvis Presley sitt overdådige herskapshus er den største attraksjonen i Memphis, og du kan like gjerne kjøpe den store pakken, som i tillegg til huset hans også inkluderer den imponerende samling av biler og privatfly. Det er Rock 'n' Roll anno 1960!

Beale street om dagen
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Beale Street - På reisen til Memphis kommer du heller ikke utenom byens berømte blues-gate. Her finner du barer, spillesteder og BBQ-sjapper side om side, og under neonskiltene flyter musikken fra hvert et sted.

The Peabody hotel
Andreas
Andreas Larsen
REISEKONSULENT

“På det gamle luksushotellet The Peabody kan du to ganger om dagen se en liten flokk ender som marsjerer på den røde løperen i foajéen. En eldgammel tradisjon som er morsom å oppleve på reisen til Memphis. "

Stax museum
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk

En verden af soul - Utenom Rock’n’roll har også soul-sjangeren preget Memphis i høy grad. Nettopp denne feires på Stax Museum of American Soul Music, der du blant annet kan se en ekte gospelkirke, Isaac Hayes sin Cadillac og studioet der Otis Redding spilte inn hitene sine.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg