Destinasjon

San Francisco

Frisinn, fargerike nabolag og en veldig spesiell bro

Reiser til San Francisco

I San Francisco vil du oppleve en annerledes amerikansk storby, med gamle trikker som snor seg gjennom skjeve gater, opp og ned byens bakker, inn og ut av de mange forskjellige nabolagene. Byen har en veldig spesiell frisinnet atmosfære og en ide om, at ingenting er umulig. Det er mye å glede seg til på en reise til San Francisco, der du også kan oppleve attraksjoner som Golden Gate Bridge, Alcatraz og Fisherman's Wharf.

Stat
California
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-9 timer
San Francisco
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Trikkene - Opplev San Francisco gjennom vinduene på byens berømte trikker, som har kjørt hver eneste dag siden 1973. Det er ikke den raskeste eller billigste transportformen, men det er en sjarmerende, nostalgisk opplevelse.

Golden Gate Bridge
Adam
Adam Karlsson
REISEKONSULENT

“Golden Gate Bridge må du ikke gå glipp av på turen til San Francisco! Heller enn å se den fra land, bør du leie en sykkel og ta turen over broen, slik at du også opplever San Francisco-bukta."

Castro
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Castro - Opplev nabolaget der homofile kjempet for likestilling på 70-tallet. Frisinnet blomstrer fremdeles med regnbuefargede flagg på husene, trendy gjenbruksbutikker og stort mangfold i Mission Dolores Park.

Painted Ladies
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Painted Ladies - Kanskje du kjenner de pastellfargede husene fra TV-serien Full House? Hvis ikke, er det fortsatt verdt å gå forbi Alamo-plassen, hvor du kan se "The Painted Ladies" som er et postkort verdig.