Destinasjon

San Francisco

Frisinn, fargerike nabolag og en veldig spesiell bro

Reiser til San Francisco

I San Francisco vil du oppleve en annerledes amerikansk storby, med gamle trikker som snor seg gjennom skjeve gater, opp og ned byens bakker, inn og ut av de mange forskjellige nabolagene. Byen har en veldig spesiell frisinnet atmosfære og en ide om, at ingenting er umulig. Det er mye å glede seg til på en reise til San Francisco, der du også kan oppleve attraksjoner som Golden Gate Bridge, Alcatraz og Fisherman's Wharf.

Stat :
California
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-9 timer
San Francisco
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Trikkene - Opplev San Francisco gjennom vinduene på byens berømte trikker, som har kjørt hver eneste dag siden 1973. Det er ikke den raskeste eller billigste transportformen, men det er en sjarmerende, nostalgisk opplevelse.

Golden Gate Bridge
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kryss broen på sykkel - Golden Gate Bridge må du ikke gå glipp av på turen til San Francisco! Heller enn å se den fra land, bør du leie en sykkel og ta turen over broen, slik at du også opplever San Francisco-bukta.

Det kan du oppleve på reisen

Nedenfor har vi samlet en rekke forslag til opplevelser og aktiviteter som ligger nært de enkelte stoppestedene på den foreslåtte reiseruten. Disse er kun til inspirasjon, og vi kan også hjelpe med å bestille andre aktiviteter som ikke er oppført her. Bare fortell oss hva du vil oppleve, så tar vi oss av alt det praktiske.

Seafood i San Francisco
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi

Fisherman’s Wharf - En reise til San Francisco er ikke komplett uten en tur til den livlige havnen i Fisherman's Wharf. Unn deg selv et måltid fersk fanget sjømat og se på sjøløvene som slapper av i solen på brygge 39.

Coit Tower
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Coit Tower - En fed måde at se San Francisco er ved at tage op i Coit Tower, som er bygget på toppen af Telegraph Hill. Herfra kan du se byens stejle gader, højhusene og havnefronten. Og ude i bugten kan du se Alcatraz og de to broer Golden Gate Bridge og Bay Bridge.

Baker Beach san Fransisco
Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Reisekonsulent

Baker Beach - "Hvis du ønsker en avslappende dag på stranden, med utsikt over Golden Gate Bridge, så besøk Baker Beach. Spesielt ved solnedgang!"

 

Castro
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Castro - Opplev nabolaget der homofile kjempet for likestilling på 70-tallet. Frisinnet blomstrer fremdeles med regnbuefargede flagg på husene, trendy gjenbruksbutikker og stort mangfold i Mission Dolores Park.

Interessert i en reise til San Francisco?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.