Destinasjon

Bahamas

En perlerekke av 700 bounty-øyer

Reiser til Bahamas

Bahamas er en eksotisk skjærgård sørøst for Florida. Sanden er kritthvit, vannet er klart, og under havoverflaten svømmer fargerike fisk. Kombinert med et stort utvalg av hoteller og aktiviteter, gjør Bahamas til den ideelle rammen for en eksepsjonell strandferie i Karibia - for nygifte eller for hele familien. Det er opplagt å ta et kort cruise fra Miami, men du kan også reise til Bahamas på en lengre ferie.

Hovedstad
Nassau
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer
Stocking Island
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Exuma Islands - Midten av Bahamas består av 365 små-øyer og kalles Exuma Islands. Nettopp her finnes noen av Karibias flotteste strender. Mesteparten av øyene må du seile til, noe som blot gjør bounty-opplevelsen enda bedre.

Nassau
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Nassau - Når du reiser til Bahamas, vil du vanligvis lande i hovedstaden Nassau på øyen New Providence. Her kan du se svære cruiseskip i havnen, gå tur i byen og gjøre et kupp i hovedgaten og nyte taxfree shopping.

Dykning på Bahamas
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Husk dykkebriller - Bahamas har det klareste vannet i verden, noe som gjør skjærgården til et sublimt dykker- og snorkel-reisemål. Er du modig, kan du også svømme med haier. Eller nøyes med synet av fisk i alle regnbuens farger.

Miami i Florida
Andreas
Andreas Larsen
REISEKONSULENT

“Vurderer du en familieferie til Bahamas, ville jeg kombinere med Florida for å få mest mulig ut av den lange turen. Paradise Islands er bare en kort flytur fra Miami, og du kan lett få det beste fra begge verdener. ”

Finn inspirasjon til reisen til Bahamas

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Bahamas.