Destinasjon

Bahamas

En perlerekke av 700 bounty-øyer

Reiser til Bahamas

Bahamas er en eksotisk skjærgård sørøst for Florida. Sanden er kritthvit, vannet er klart, og under havoverflaten svømmer fargerike fisk. Kombinert med et stort utvalg av hoteller og aktiviteter, gjør Bahamas til den ideelle rammen for en eksepsjonell strandferie i Karibia - for nygifte eller for hele familien. Det er opplagt å ta et kort cruise fra Miami, men du kan også reise til Bahamas på en lengre ferie.

Hovedstad :
Nassau
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til Bahamas

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Bahamas.

Stocking Island
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Exuma Islands - Midten av Bahamas består av 365 små-øyer og kalles Exuma Islands. Nettopp her finnes noen av Karibias flotteste strender. Mesteparten av øyene må du seile til, noe som blot gjør bounty-opplevelsen enda bedre.

Nassau
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Nassau - Når du reiser til Bahamas, vil du vanligvis lande i hovedstaden Nassau på øyen New Providence. Her kan du se svære cruiseskip i havnen, gå tur i byen og gjøre et kupp i hovedgaten og nyte taxfree shopping.

Dykning på Bahamas
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv

Husk dykkebriller - Bahamas har det klareste vannet i verden, noe som gjør skjærgården til et sublimt dykker- og snorkel-reisemål. Er du modig, kan du også svømme med haier. Eller nøyes med synet av fisk i alle regnbuens farger.

Miami i Florida
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise

Mix med Florida - Vurderer du en familieferie til Bahamas, ville vi kombinere med Florida for å få mest mulig ut av den lange turen. Paradise Islands er bare en kort flytur fra Miami, og du kan lett få det beste fra begge verdener. 

Interessert i en reise til Bahamas?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.