Destinasjon

Chicago

Midtvest-metropolen

Reiser til Chicago

Chicago er den tredje største byen i USA og Midtvestens "hovedstad". Her er storbyliv og et mangfold av attraksjoner, men likevel ikke stappfull av turister. På reisen til Chicago kan du oppleve en storby med arkitektoniske underverk, gatekunst og den ikoniske "bønne" skulpturen. Du kan også dra på heftige sportsbegivenheter og konserter. Eller besøke byens mange museer og butikker. Og iblant kan du ta en liten pause og fråtse i lokale delikatesser.

Stat
Illinois
Ideelt reisetidspunkt
Maj - september
Tidsforskjell
-7 timer

Våre reiser til Chicago

Her er våre forslag til de beste reisene til Chicago. Les mer og finn inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

Chicago
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Skyskraper i massevis - En reise til Chicago byr på arkitektur i verdensklasse. I 1885 ble verdens første skyskraper (på hele 55 meter) oppført her, og byen har ikke stoppet veksten siden. I dag er et mylder av stiler representert i den vakre skyline.

Chicago river
Flyansvarlig
Herman Nielsen
FLYANSVARLIG

“Jeg anbefaler en båttur på Chicagos kanaler. Du får et flott perspektiv på byens mange skyskrapere, da du både ser bygningene på nært hold fra kanalene og i full panoramaformat fra Lake Michigan."

Chicago view
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REISEKONSULENT

“Kombiner ettermiddags-drinken med en fantastisk utsikt. Ta opp i høyden i John Hancock Center, som har en bar i 95. etasje. Herfra kan du se hele byen, og det koster ikke annet enn drikken du kjøper.”

Gangsters paradise
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Gangsters paradise - Bander, drive-by shootings og italiensk mafia var en del av virkeligheten i Chicago på 1920-tallet. Tiden med folk som Al Capone er for lengst borte, men du kan få alle de heftige historiene på en guidet "gangster tour."

Finn inspirasjon til reisen til Chicago

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reise til Chicago.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg