Destinasjon

Chicago

Midtvest-metropolen

Reiser til Chicago

Chicago er den tredje største byen i USA og Midtvestens "hovedstad". Her er storbyliv og et mangfold av attraksjoner, men likevel ikke stappfull av turister. På reisen til Chicago kan du oppleve en storby med arkitektoniske underverk, gatekunst og den ikoniske "bønne" skulpturen. Du kan også dra på heftige sportsbegivenheter og konserter. Eller besøke byens mange museer og butikker. Og iblant kan du ta en liten pause og fråtse i lokale delikatesser.

Stat :
Illinois
Ideelt reisetidspunkt :
Maj - september
Tidsforskjell :
-7 timer

Våre reiser til Chicago

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Chicago.

Chicago
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Skyskraper i massevis - En reise til Chicago byr på arkitektur i verdensklasse. I 1885 ble verdens første skyskraper (på hele 55 meter) oppført her, og byen har ikke stoppet veksten siden. I dag er et mylder av stiler representert i den vakre skyline.

Chicago river
Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Reisekonsulent

“Jeg anbefaler en båttur på Chicagos kanaler. Du får et flott perspektiv på byens mange skyskrapere, da du både ser bygningene på nært hold fra kanalene og i full panoramaformat fra Lake Michigan."

Chicago view
Julie
Julie Vikøren
REISEKONSULENT

“Kombiner ettermiddags-drinken med en fantastisk utsikt. Ta opp i høyden i John Hancock Center, som har en bar i 95. etasje. Herfra kan du se hele byen, og det koster ikke annet enn drikken du kjøper.”

Gangsters paradise
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Gangsters paradise - Bander, drive-by shootings og italiensk mafia var en del av virkeligheten i Chicago på 1920-tallet. Tiden med folk som Al Capone er for lengst borte, men du kan få alle de heftige historiene på en guidet "gangster tour."

Finn inspirasjon til reisen til Chicago

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reise til Chicago.

Interessert i en reise til Chicago?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.