Destinasjon

Karibia

Palmestrender og salsa-rytmer

Reiser til Karibia

Når du reiser til Karibia, får du en ferie utenom det vanlige. Drømmer du om sol og varme i eksotiske omgivelser, er Karibia det perfekte tilfluktsstedet, uansett hvilken tropisk øy du velger. Men de mange paradis-øyene som ligger i Det karibiske hav tilbyr mye mer enn bare sol: Du kan røyke kubanske sigarer, svømme med havskilpadder eller se stedet der Christoffer Columbus gikk i land, da han oppdaget "The New World." Enten du leter etter natur, kultur eller bare ren luksus, finnes det på en reise til Karibia.

Største by :
Santo Domingo (Den Dominikanske Republik)
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-5 til -6 timer
Bahamas
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Bahamas - En skjærgård bestående av om lag 700 små-øyer, alle velsignet med kritthvit sand og det klareste vannet. Velkommen til Bahamas. De vakre strendene og kort vei til Florida har gjort Bahamas til et veldig populært reisemål.

Få inspirasjon til reisen til Karibia

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reisen til Karibia.

Interessert i en reise til Karibia?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.