Destinasjon

Karibia

Palmestrender og salsa-rytmer

Reiser til Karibia

Når du reiser til Karibia, får du en ferie utenom det vanlige. Drømmer du om sol og varme i eksotiske omgivelser, er Karibia det perfekte tilfluktsstedet, uansett hvilken tropisk øy du velger. Men de mange paradis-øyene som ligger i Det karibiske hav tilbyr mye mer enn bare sol: Du kan røyke kubanske sigarer, svømme med havskilpadder eller se stedet der Christoffer Columbus gikk i land, da han oppdaget "The New World." Enten du leter etter natur, kultur eller bare ren luksus, finnes det på en reise til Karibia.

Største by :
Santo Domingo (Den Dominikanske Republik)
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-5 til -6 timer
Bahamas
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Bahamas - En skjærgård bestående av om lag 700 små-øyer, alle velsignet med kritthvit sand og det klareste vannet. Velkommen til Bahamas. De vakre strendene og kort vei til Florida har gjort Bahamas til et veldig populært reisemål.

Få inspirasjon til reisen til Karibia

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reisen til Karibia.

Interessert i en reise til Karibia?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg