Destinasjon

Karibia

Palmestrender og salsa-rytmer

Reiser til Karibia

Når du reiser til Karibia, får du en ferie utenom det vanlige. Drømmer du om sol og varme i eksotiske omgivelser, er Karibia det perfekte tilfluktsstedet, uansett hvilken tropisk øy du velger. Men de mange paradis-øyene som ligger i Det karibiske hav tilbyr mye mer enn bare sol: Du kan røyke kubanske sigarer, svømme med havskilpadder eller se stedet der Christoffer Columbus gikk i land, da han oppdaget "The New World." Enten du leter etter natur, kultur eller bare ren luksus, finnes det på en reise til Karibia.

Største by
Santo Domingo (Den Dominikanske Republik)
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-5 til -6 timer
Bahamas
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Bahamas - En skjærgård bestående av om lag 700 små-øyer, alle velsignet med kritthvit sand og det klareste vannet. Velkommen til Bahamas. De vakre strendene og kort vei til Florida har gjort Bahamas til et veldig populært reisemål.

De Vestindiske Øer
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Jomfruøyene - Vil du på øy-hopping i Karibien, må du reise til Jomfruøyene. De tre øyene i den tidligere danske kolonien, har veldig forskjellige men helt magiske opplevelser å by på. Det er både lett og enkelt å reise fra paradis til paradis.

Interessert i en reise til Karibia?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg