Destinasjon

Det østlige Canada

Storbyferie med franske sensasjoner

Reiser til det østlige Canada

Å reise til Øst-Canada byr på den perfekte kombinasjonen av byliv, historie og natur. I metropolen Toronto venter skyskrapere, pulserende stemning og store sportskamper med Maple Leafs eller Toronto Raptors. Men du kan også glede deg til de mer avslappede, romantiske byene Montreal og Quebec City, som nok er et liten stykke Frankrike utenfor Frankrike. Det er også i øst du kan se Niagara Falls og noen av Canadas vakreste landskap. Øst-Canada har med andre ord alt.

Største by :
Toronto
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til det østlige Canada

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til det østlige Canada.

Toronto
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport

Toronto - Canadas største by er som New York bare i mindre skala. Her kan du shop-til-you-drop, spise mat fra hvert hjørne av verden og nyte byens skyline fra toppen av CN Tower. Legg til litt kanadisk kultur i form av poutine og en ishockey-kamp, og du vil snart bli veldig glad i Toronto.

Verdens vidunder, Niagara Falls
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas

Niagara Falls - 2,8 millioner liter vann bruser hvert sekund utover kanten av Niagara Falls. Det høres sprøtt ut, men det ser enda villere ut når du står rett ved siden av. Niagara Falls er et opplagt stopp på en reise til Øst-Canada.

Fyrtårn i Nova Scotia
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Nova Scotia - Landskapet i den kanadiske provinsen er helt urørt og helt fantastisk. Se de rå kystene med små fiskebyer og gamle fyrtårn. Ta på hvalsafari, kajakkpadling eller rafting. Nova Scotia vil fortrylle enhver som er glad i naturen.

Quebec city
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Quebec City - Denne lille perlen av en by var blant de første franske kolonier grunnlagt på 1600-tallet. Gå langs de UNESCO-beskyttede bymurene, og ta kaffepause på en liten fortauskafé for å hvile beina.

New York skyline
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise

Kombiner med USA - Hvis du vil dra på en større rundreise, anbefaler vi å kombinere en reise til det østlige Canada med New England-området eller New York i USA. Det er lett å krysse grensen, og mange muligheter venter på den andre siden.

Interessert i en reise til det østlige Canada?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.