Destinasjon

California

Staten, som har alt

Reiser til California

Kom bak kulissene i den glamorøse filmbyen Hollywood. Hopp på trikken i unike San Francisco, bli blåst bakover av Yosemites fantastiske natur og mye, mye mer på reisen til California. "The Golden State" er ikke den mest populære staten i USA for ingenting. California har uendelig mye å tilby besøkende og passer perfekt til en bilferie, uansett om du ønsker å oppleve alle de store severdighetene, eller bare vil dvele ved noen få i eget tempo.

Største by
Los Angeles
Ideelt reisetidspunkt
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell
-9 timer
RING OSS PÅ
Superhelte i Los Angeles
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Los Angeles - Ingen reise til California uten et besøk i drømmenes by, Los Angeles. Cruise forbi Hollywood-skiltet, se stjernene på Walk of Fame og opplev stemningen på Venice Beach.

San Francisco
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

San Francisco - Med sine bratte gater, gamle trikker, enorme mangfold og den ikoniske Golden Gate Bridge, er San Francisco ikke lik noen annen by i USA. Få med deg alt på reisen til California.

San Diego
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

San Diego - I Sør-California finner du vestkystens vakreste strender. Når det gjelder rom for avslapping på ferien, er San Diego rette plassen å dra. Du kan også besøke Legoland, SeaWorld og den verdensberømte San Diego Zoo.

Grand Canyon
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
REISEKONSULENT

“Jeg kan varmt anbefale å kombinere reisen til California med en utflukt over grensen til nabostaten Arizona med ikoniske Grand Canyon. Det samme gjelder Las Vegas i nabostaten Nevada.”