Destinasjon

California

Staten, som har alt

Reiser til California

Kom bak kulissene i den glamorøse filmbyen Hollywood. Hopp på trikken i unike San Francisco, bli blåst bakover av Yosemites fantastiske natur og mye, mye mer på reisen til California. "The Golden State" er ikke den mest populære staten i USA for ingenting. California har uendelig mye å tilby besøkende og passer perfekt til en bilferie, uansett om du ønsker å oppleve alle de store severdighetene, eller bare vil dvele ved noen få i eget tempo.

Største by :
Los Angeles
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-9 timer
RING OSS PÅ
Superhelte i Los Angeles
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Los Angeles - Ingen reise til California uten et besøk i drømmenes by, Los Angeles. Cruise forbi Hollywood-skiltet, se stjernene på Walk of Fame og opplev stemningen på Venice Beach.

San Francisco
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

San Francisco - Med sine bratte gater, gamle trikker, enorme mangfold og den ikoniske Golden Gate Bridge, er San Francisco ikke lik noen annen by i USA. Få med deg alt på reisen til California.

Disneyland
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Disneyland - Både barn og voksne imponeres når de trår inn i den magiske verden av Disney-figurer, 5D-forlystelser og berg-og-dalbaner. På familiereisen til California er Disneyland ikke til å komme utenom.

Grand Canyon
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Reisekonsulent

“Jeg kan varmt anbefale å kombinere reisen til California med en utflukt over grensen til nabostaten Arizona med ikoniske Grand Canyon. Det samme gjelder Las Vegas i nabostaten Nevada.”

Interessert i en reise til California?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.