Hvem er vi?

Om USA Tours

De største ekspertene på reiser til USA

USA Tours er et danskeiet reisebyrå med Nord-Amerika som spesialitet. Vi er de største ekspertene på USA og arrangerer også reiser til nabolandene Canada og Mexico, samt flere destinasjoner i Karibien.

Vi har ingen ferdige pakkeløsninger, men skreddersyr hver enkelt tur, slik du får reisen din akkurat som du vil ha den. Vi har til gjengjeld mange års erfaring med reiser til USA, og vi deler den hjertens gjerne.

Alle medarbeiderne i USA Tours har selv reist mye i USA, og flere af oss har bodd der. Derfor vet vi hva du bør oppleve, og hvordan du får en reise som lever opp til drømmene dine.

Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Fleksibilitet Created with Sketch.
Dine ønsker
icon / Ekspertise Created with Sketch.
Ekspertise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kundetilfredshed Created with Sketch.
Fornøyde kunder
Icon / Tryghed Created with Sketch.
Trygghet

En del av noe større

I november 2021 ble USA Tours del av en større reisefamilie. Det skjedde da Primo Tours konsernet kjøpte eiendelene ut av det tidligere selskapet bak USA Tours.

Det betyr at vi nå er en del av et reisekonsern som bl.a. har charterreisebyråene Primo Tours, Århus Charter og SunCharter. Skireisebyråene Danski, Nortlander og Slopetrotter er også en del av konsernet.

Våre nye eiere har et sterkt økonomisk fundament og inngående kjennskap til reisebransjen, så vi er enormt glade for at vi kan drive USA Tours videre med dette nye eierskapet.

Bortsett fra eierskapet, er det ikke mye som endrer seg. Medarbeiderne i USA Tours er de samme som før, og vi fortsetter i kjent stil, med å levere den beste service og de flotteste reisene til USA.

USA Tours er medlem av Rejsegarantifonden under Primo Tours A/S.

Rejsegarantifond nr: 2187

CVR-nr: 32479081

Mød vores team

Hos USA Tours forstår vi, at en ferie ikke bare er en ferie. Det er drømme, der skal gå i opfyldelse, og forventninger, der skal indfries. Derfor har alle medarbejdere personlig erfaring med de rejsemål, vi tilbyder. Tænk på os som din personlige feriearkitekt – vi skaber rammerne for den perfekte ferie, og du fylder dem med minder og oplevelser. Lær os alle bedre at kende nedenfor.

Anders Pedersen
Anders Pedersen
Reisekonsulent
Jeg har familie i både Portland, Oregon og Vancouver, og jeg har reist til USA de siste 8 årene. Min største reiseopplevelse i USA var turen til Alaska, hvor naturen og dyrelivet er helt fantastisk. Det var et minne for livet!
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Reisekonsulent
Jeg har reist til USA de siste 6 årene, og har selv reist til flere steder i landet som har en spesiell plass i hjertet mitt. Ikke juks deg selv for en tur til de amerikanske sørstatene – det er en enorm opplevelse.
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Reisekonsulent
Florida har en spesiell plass i hjertet mitt siden jeg bodde der i et år. Jeg tror det kjente kombinert med de uoppdagede perlene er en ideell måte å oppleve USA generelt på.
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Reisekonsulent
Jeg har bodd i Canada i et halvt år og reist til mange forskjellige steder i USA. De storslåtte nasjonalparkene i Canada - Jasper og Banff - er blant mine største reiseopplevelser.
Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Reisekonsulent
Jeg elsker USA og har arrangert utallige turer dit. Men jeg har også en soft spot for Cuba, hvor du kan få både historie, stemningsfulle Havana og de vakreste strendene.
Julius Rensch
Julius Rensch
Reisekonsulent
Jeg har reist rundt i USA utallige ganger siden jeg var 8 år gammel. Min største reiseopplevelse var min tur til New England. Her finner du vakre kystlinjer, spektakulær natur og fantastisk mat!
Julie
Julie Vikøren
Reisekonsulent
Jeg har jobbet for USA Tours i 4 år og har elsket USA siden jeg var i Orlando da jeg var 6 år gammel. Siden har jeg selv vært i USA flere ganger og bl.a. kjører Highway 1 i California.
Mette Prejler
Mette Prejler
Kundeservice
Jeg har reist i Florida, California, New York, Hawaii mfl. Jeg elsker kombinasjonen av vakker natur i f.eks. Grand Canyon og deretter fest og farger i storbyer som L.A., San Francisco og Las Vegas.
Freja Asplund
Freja Asplund
Kundeservice
Jeg har bodd i Los Angeles, og har en stor forkjærlighet for L.A. og hele California. I tillegg har jeg besøkt New York, Florida og deltatt på et erkeamerikansk bryllup i New Orleans.
Morten Aaberg Sørensen
Morten Aaberg Sørensen
Managing Director
Jeg elsker mangfoldigheten i USA som reisemål: storslått natur, pulserende storbyer og et rikt kulturliv. Det ligger alltid et eventyr og venter, store som små, hvis man kaster seg inn i det, og spesielt hvis man tar seg tid.
Jesper Kamp
Jesper Kamp
Marketing Manager
Jeg har reist både på øst- og vestkysten av USA. Liker du vin er det opplagt å besøke koselige Sonoma i California eller vinmekkaet, Napa Valley.
user default
Dorthe Lærke Hansen
Product Manager
USA har alltid hatt en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg gikk på High School i New Hampshire og har siden den gang reist langrenn utallige ganger. Jeg elsker at du kan finne alt i USA.
user default
Emilie Marie Kyed
Content Manager
Jeg elsker å lage innhold om USA, som jeg har besøkt flere ganger. De mer kjente stedene som L.A., New York, Florida og Hawaii er fantastiske, men ikke gå glipp av et besøk i Atlanta, Georgia - det er en undervurdert perle.
user default
Iren Gjertsen
Reisekonsulent
USA har noe for alle! Fantastiske storbyer, spektakulære nationalparker, fornøyelsesparker og hvite strender. Jeg har selv besøkt rundt 30 stater, men New York er byen i mitt hjerte, da jeg har bodd der i mange år.
user default
Mia Egeland
Reisekonsulent
USA har gitt meg mange opplevelser gjennom tiden. Jeg har vært i New York flere ganger, samt rundt i California og Las Vegas. Dette er opplevelser jeg aldri vil glemme og jeg ser frem til flere reiser og opplevelser i USA, da de har mye å by på.
user default
Karen Orry
Kundeservice
USA er et fantastisk sted som jeg ikke kan få nok av. De har noe for enhver smak. Jeg har blant annet vært rundt i California flere ganger samt New York og Las Vegas. USA kan litt av hvert og jeg ser frem til mange flere opplevelser.
user default
Nicolai Sørup Jessen
Reisekonsulent
Jeg elsker USA fordi det har alt å tilby. Fra deilige strender, vakker natur og ville storbyer. Min kuleste opplevelse var da jeg besøkte Hawaii, Oahu og Maui. Det er akkurat som å se en film. New York og Los Angeles er også to kule byer jeg har besøkt.
user default
Elin Gran
REISEKONSULENT
Cruise har gitt meg mange opplevelser og besøk i flere forskjellige land. Cruise fra Miami og til de Karibiske øyer. Et flytende hotell, med et hav av opplevelser. Jeg har også jobbet som reiseleder på den Dominikanske Republik og i Mexico.
Sanna
Sanna Thunström
REISEKONSULENT
Jeg vokste opp i Ottawa, så jeg kjenner det meste av Canada ut og inn. I tillegg liker jeg Florida, California og New England i USA veldig godt.
user default
Johanna Stenz
REISEKONSULENT
Å utforske Californias storbyer, storslåtte natur, Floridas strender samt fornøyelsesparker med mine tre barn er noe jeg gjerne vil inspirere andre til. Jeg har også vært på flere cruise i Karibia, Mexico og Den Dominikansk

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at arbejde hos en af Danmarks største rejseudbydere? Så se vores ledige stillinger herunder.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de største USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.