Hvem er vi?

Om USA Tours

De største ekspertene på reiser til USA

USA Tours er Nordens største reisebyrå som spesialiserer seg på reiser til USA. Vi er stolte av å spre vår egen kjærlighet til USA til flere skandinaver, og til nå har vi sendt 39 500 glade reisende på tur. Vi er en sammensatt gjeng med hver vår spesialitet, men felles for oss er gleden ved USA og våre andre destinasjoner.

Antal reisende i 2018
+7.500
Hvor er vi?
Danmark, Sverige og Norge
Antal ansatte
25

Våre reisekonsulenter

Når du kjøper en reise fra USA Tours, får du din egen personlige reisekonsulent, som vil være med deg helt fra den første samtalen til du ankommer flyplassen. Her kan du se hele vårt dyktige team av reisekonsulenter.

Julie
Julie Vikøren
REISEKONSULENT
Jeg har elsket USA siden jeg var i Orlando som 6-åring. Etter det har jeg vært i USA flere ganger, og bl.annet kjørt Highway 1 i California.
Hanne Larsen
Hanne Larsen
REISEKONSULENT
The Keys i Florida og New York er mine drømmereisemål. Rammen for en reise er det viktigste for meg, så det er full fokus på å bare nyte og oppleve.
Sanna
Sanna Thunström
REISEKONSULENT
Jeg vokste opp i Ottawa, så jeg kjenner det meste av Canada ut og inn. I tillegg liker jeg Florida, California og New England i USA veldig godt.
Anders
Anders Pedersen
REISEKONSULENT
Jeg har familie i USA og har reist i størstedelen av landet. I tillegg til klassikerne er jeg spesielt glad i sørstatene og Alaskas fantastiske natur.
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REISEKONSULENT
Jeg er særlig glad i østkysten av USA. Både Floridas strender og storbyene New York, Washington D.C. og Chicago er blant favorittene mine.
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
REISEKONSULENT
Jeg har bodd i Orlando og jobbet for Disney, så jeg vet en god del om temaparkene i Florida og California. Og så er jeg veldig glad i Las Vegas.

Administrasjon og markedsføring

Bak reisekonsulenten din står et team av ansatte som blant annet sørger for å bestille flybilletter, betale regninger og holde nettstedet oppdatert. Her kan du se resten av teamet bak USA Tours.

Direktør
Alexander Søderberg
DIREKTØR
Jeg elsker å reise i USA, da det er et veldig mangfoldig land. Og så elsker jeg å oppfylle folks drømmer om å komme "over there".
Flyansvarlig
Herman Nielsen
FLYANSVARLIG
Jeg elsker alt som er amerikansk: sporten, maten og kulturen. San Francisco, Chicago og Hawaii er favorittdestinasjonene mine.
Thomas Tinglev
Thomas Tinglev
PRODUCT MANAGER
Som en stor fan av 49ers vet jeg ingenting bedre enn å reise til San Francisco og se amerikansk fotball.
Peter Paaske
Peter Paaske Gloerfelt-Tarp
Økonomisjef
Det beste med USA er alt, vi ikke har hjemme i skandinavia. Om det er musicals i New York eller forlystelser i Orlando - alt er bare heftigere i USA.
Freja
Freja Asplund
HR OG KUNDESERVICE
USA er mitt andre hjem. Jeg bodde i Los Angeles som au pair i et år og føler meg fortsatt nært knyttet til familien, byen og landet.
Mette Prejler
Mette Prejler
KUNDESERVICE
Naturen er det jeg liker mest ved USA. Vestkystens nasjonalparker som Grand Canyon og Yosemite vil jeg aldri glemme.
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER
Jeg har bodd i Toronto og vært på alt fra familieferie i California til venneturer i sørstatene - hver enkelt ferie er en enorm opplevelse.
Daniel
Daniel Palmdal
REISESKRIBENT
Jeg elsker California for den varierte naturen. Her kan jeg både klatre, surfe og gå på ski på samme reise - det er kult.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

RING OSS PÅ
  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de største USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.