Destinasjon

Hawaii

Fortryllende natur midt i Stillehavet

Reiser til Hawaii

En reise til Hawaii ... Navnet alene leder tankene til nydelige sandstrender, eksotiske blomster, surfere og smilende kvinner i skjørt. Og det er ikke bare fantasi - Hawaii er alt det og mye mer. Den amerikanske øygruppen består av åtte vulkanøyer og flere enn 100 små-øyer i Stillehavet. På en reise til Hawaii kan du besøke en eller flere av øyene, for eksempel Oahu, Maui eller Big Island. Det er også opplagt å kombinere reisen til Hawaii med en tur til California.

Den største byen :
Honolulu
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-12 timer

Våre reiser til Hawaii

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Hawaii.

Waikiki beach på Hawaii
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Waikiki Beach - Mange forbinder en reise til Hawaii med den populære Waikiki Beach. Her er nydelige hoteller og en deilig sandstrand full av folk, som nyter livet etter til den hawaiiske livsfilosofien aloha.

Road to Hana
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Road to Hana - På Maui bør du øremerke en dag til å kjøre veien ”Road to Hana”, som er den mest kjente veien på nordøstkysten. Veien snor seg med hårnålesving, men utsikten over den vakre kystlinjen, de frodige skogene og skjulte fossefallene er fantastisk.

Diamond Head på Hawaiis ø Oahu
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Diamond Head - På Oahu anbefales det å gå opp det 232 fot høye Diamond Head Mountain nær Waikiki. Stien kan være litt smal enkelte steder, men du vil bli belønnet med en 360 graders utsikt over øya og havet, som er verdt alt.

Surfers Paradise
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Surfers Paradise - Det er ikke uvanlig å se folk vandre rundt i byen med et surfebrett under armen - surfekulturen er overalt. På nordkysten av Oahu kan du se profesjonelle surfere ri på gigantiske bølger. Du kan også prøve selv på mer stille vann.

Få inspirasjon til reisen til Hawaii

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reisen til Hawaii.

Interessert i en reise til Hawaii?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg