Destinasjon

Hawaii

Fortryllende natur midt i Stillehavet

Reiser til Hawaii

En reise til Hawaii ... Navnet alene leder tankene til nydelige sandstrender, eksotiske blomster, surfere og smilende kvinner i skjørt. Og det er ikke bare fantasi - Hawaii er alt det og mye mer. Den amerikanske øygruppen består av åtte vulkanøyer og flere enn 100 små-øyer i Stillehavet. På en reise til Hawaii kan du besøke en eller flere av øyene, for eksempel Oahu, Maui eller Big Island. Det er også opplagt å kombinere reisen til Hawaii med en tur til California.

Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Den største byen
Honolulu
Tidsforskjell
-12 timer
Waikiki beach på Hawaii
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie

Waikiki Beach - Mange forbinder en reise til Hawaii med den populære Waikiki Beach. Her er nydelige hoteller og en deilig sandstrand full av folk, som nyter livet etter til den hawaiiske livsfilosofien aloha.

Road to Hana
Flyansvarlig
Herman Nielsen
FLYANSVARLIG

“På Maui bør du øremerke en dag til å kjøre veien ”Road to Hana”, som er den mest kjente veien på nordøstkysten. Veien snor seg med hårnålesving, men utsikten over den vakre kystlinjen, de frodige skogene og skjulte fossefallene er fantastisk. ”

Diamond Head på Hawaiis ø Oahu
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REISEKONSULENT

“Min beste opplevelse på Oahu var turen oppover det 232 m høye Diamond Head-fjellet. Stien kan være litt trang enkelte steder, men du vil bli belønnet med 360 graders utsikt over øya og havet, som virkelig er verdt det."

Surfers Paradise
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Surfers Paradise - Det er ikke uvanlig å se folk vandre rundt i byen med et surfebrett under armen - surfekulturen er overalt. På nordkysten av Oahu kan du se profesjonelle surfere ri på gigantiske bølger. Du kan også prøve selv på mer stille vann.