Destinasjon

Hawaii

Fortryllende natur midt i Stillehavet

Reiser til Hawaii

En reise til Hawaii ... Bare klangen av det fører tankene til sandstrender, surfere og eksotiske blomster i håret på den hjertevarme lokalbefolkningen. Og det er ikke bare fantasi – Hawaii er alt det og mye mer. Den amerikanske øygruppen består av åtte vulkanske øyer og mer enn 100 småøyer som ligger ute i Stillehavet. På reisen til Hawaii kan dere besøke en eller flere av de største øyene, for eksempel Oʻahu, Maui, Kauaʻi og Big Island. Øyene har mye til felles, men er likevel vidt forskjellige, noe som gjør dem perfekte for øyhopping. Uansett om dere ønsker bounty-strender, en aktiv ferie, uberørt natur, surfing og vannsport eller dyptgående historie og kultur, finner dere alt på Hawaii. Det passer også fint å kombinere Hawaii med California.

Den største byen :
Honolulu
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-12 timer
oahu
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

OʻahuDer strender møter fjell og tradisjon møter moderne livsstil. Fra den vidunderlige stranden Waikiki Beach og de høye vinterbølgene på North Shore, som tiltrekker seg surfere fra hele verden, til det historiske Pearl Harbor og det ikoniske vulkankrateret Diamond Head. Opplev en rekke aktiviteter som snorkling, surfing, fotturer og helikopterturer.

Big Island scuba
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Big IslandHer venter en natur dere ikke finner maken til noe annet sted. Tre inn i vulkanenes forunderlige verden i Volcanoes National Park, utforsk de svarte og grønne sandstrendene og de imponerende fossene. Opplev de mektige djevelskatene (manta rays) under havoverflaten, besøk noen av de mange kaffeplantasjene i Kona og se den unike stjernehimmelen på Mauna Kea Astronomical Observatory. 

Maui
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

MauiGled dere til de mest fortryllende strendene og den enestående naturen! Følg veien langs Road to Hana, som byr på mange hårnålssvinger og vakre fosser, ta turen opp Haleakalā-vulkanen eller slå dere ned på en bounty-strand. Kjenn adrenalinet pumpe når dere kaster dere ut i surfingens verden, og dra nytte av den unike muligheten til å se knølhvaler i massevis direkte fra kysten.

Kauai
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kaua´i - En oase for eventyrlystne sjeler, omgitt av uberørt natur, frodige landskap, elver og mer enn 200 fosser. Utforsk den ville og uberørte kystlinjen til Napali Coast, berømt fra filmen “Jurassic Park”, eller stå ansikt til ansikt med Waimea Canyons imponerende kløfter og fargerike daler. Utforsk aktiviteter som kajakkpadling, ziplining, ATV eller terrengsykling. 

Hawaii kultur
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Aloha, Hawaii - Ikke bli overrasket over å bli ønsket velkommen med en blomsterkrans eller «Lei» som den heter på hawaiisk. Ordet “Aloha” brukes både som en hilsen og farvel. The Spirit of Aloha kommer til uttrykk gjennom vennlighet, nestekjærlighet, respekt, ydmykhet, og det er dypt forankret i hawaiisk kultur. Hawaiiskjorten er ikke bare forbeholdt turisme og brukes også av lokalbefolkningen. Blandingen av hawaiiskjorter, dresser, surfebrett og badetøy utgjør en herlig blanding av øyenes avslappede stil.

Hawaii
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Reisekonsulent

Flott utsikt - "En helikoptertur byr på fantastisk utsikt over øyenes landskap, inkludert steder som er utilgjengelige på annen måte, som Napali-kysten og Waimea Canyon."

 

 

 

 

hula
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Hula shows & Luaus – En svært viktig del av hawaiisk kultur. Opplev den tradisjonelle hula-dansen som forteller historier gjennom bevegelse og musikk, mens Luaus er festlige begivenheter med autentisk hawaiisk mat og underholdning som gir et innblikk i øyas kultur og historie.

Kauai
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise

Klimaet - Med behagelige temperaturer fra ca. 20–28 grader kan dere reise til Hawaii året rundt.

Få inspirasjon til reisen til Hawaii

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reisen til Hawaii.

Interessert i en reise til Hawaii?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.