Destinasjon

Mexico

Postkort-strender og Maya-ruiner

Reiser til Mexico

Reiser til Mexico - og særlig Yucatán-halvøya - byr på den perfekte blandingen av strandferie og kultur. Med nydelig beliggenhet ut mot det karibiske hav, er halvøya velsignet med de vakreste hvite sandstrendene, palmer og krystallklart vann. Videre er Yucatán hjemsted for mange av de innfødte maya-folks viktigste byer, som står tilbake som makeløse ruiner. Dette og mye mer kan oppleves på en tur til Mexicos sjarmerende og livlige byer, der du får autentisk mexicansk mat og sol for alle pengene.

Hovedstad :
Mexico City
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-7 til -9 timer
Cancún beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Cancún - Se for deg Mexicos svar på Miami, da har du Cancun. På et langt stup i Karibien ligger det ene hotellet etter det andre på stranden. Her kan du slappe skikkelig av eller more deg med vannsport, shopping og byliv.

Cenote Negro i Bacalar, Mexico
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Playa del Carmen - Langs kystveien Riviera Maya ligger det neste ferie-paradiset Playa del Carmen. Denne strandbyen er et perfekt utgangspunkt for reisen til Mexico, hvis du vil dra på utflukter til ruiner, snorkling og ferskvannshuller. 

Isla Holbox
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Isla Holbox - Det er ingen biler her, og gatene er dekket av sand. Den lille øya Isla Holbox er bare en kort båttur fra fastlandet, men den føles som en annen verden. Nyt den avslappende atmosfæren og de vakre strendene.

Rejser til Mexico
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Kort til alt - Noe av det beste med å reise i Mexico er at du kan oppleve mye uten å bruke masse tid på transport. Enten du vil kjøre selv eller la oss ordne transfer, kommer du raskt rundt mellom byer og severdigheter.

Få inspirasjon til reisen til Mexico

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reisen til Mexico.

Interessert i en reise til Mexico?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg