Destinasjon

New York

Storbyen over alle storbyer

Reiser til New York

En reise til New York kan aldri skuffe. Denne enestående storbyen har så mange ikoniske severdigheter og spennende nabolag, som alle bør oppleve minst en gang i livet - og som kan oppleves igjen og igjen. Frihetsgudinnen, Times Square, Brooklyn Bridge og Central Park er bare noen av de nevneverdige høydepunkter på en reise til New York. Men det er mange mange fler, så det er bare å prioritere - for i New York gjelder det om å suge opp stemningen.

Stat :
New York
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer
Manhattan i New York
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Midtown Manhattan - Høyhus til alle sider, tutende drosjer som kjører mellom forretningsfolk, fashionistaer og turister. Midtown Manhattan er det pulserende hjertet av byen og hjemsted for både Times Square, Chrysler og Empire State Building.

Frihedsgudinden i New York
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Frihetsgudinden - New York er frihetens by, og statuen som symboliserer dette er nok den mest ikoniske attraksjonen. Opplev Frihetsgudinnen fra Battery Park på manhattans sørspiss, eller ta en båttur og kom helt nær på den 93 meter høye gudinnen.

Det kan du oppleve på reisen

Nedenfor har vi samlet en rekke forslag til opplevelser og aktiviteter som ligger nært de enkelte stoppestedene på den foreslåtte reiseruten. Disse er kun til inspirasjon, og vi kan også hjelpe med å bestille andre aktiviteter som ikke er oppført her. Bare fortell oss hva du vil oppleve, så tar vi oss av alt det praktiske.

New York skyline
Julius Rensch
Julius Rensch
Reisekonsulent

"Størstedelen besøker Empire State Building for å se New Yorks skyline, men jeg mener at utsikten fra Rockefeller Center er bedre, da du får den ikoniske toppen av Empire State Building med på bildet."

Central Park i New York
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Central Park - En spasertur eller piknik i Central Park er et must på reisen til New York. Her slipper du unna bråket fra bilene, men vil fortsatt oppleve byens mangfoldighet blant kjærestepar, hundeluftere, joggere og gjøglere.

Oplev sport i New York
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Giants, Yankees, Knicks - Går du etter lokale opplevelser, kan du dra på kamp med et av New Yorks mange sportslag. Eksempelvis baseball på Yankees territorium i The Bronx, eller merk stemningen på en basketkamp i Madison Square Garden.

Spis frokost i Brooklyn
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Brunch i Brooklyn - New York er mer enn bare Manhattan, og spesielt Brooklyn må oppleves! Vi anbefaler å spise brunsj på en av de mange kafeene, der de har deilig mat til både fitnessdronninger og bakrusete stakler.

Tag på shopping i storbyen
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Shop ‘til you drop - New York er slaraffenland for shopaholics. Byen er praktisk talt ett stort kjøpesenter med alt fra high end-mote til små, unike butikker med varer som ingen av vennene dine hjemme har tilgang på.

Interessert i en reise til New York?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.