Destinasjon

New York

Storbyen over alle storbyer

Reiser til New York

En reise til New York kan aldri skuffe. Denne enestående storbyen har så mange ikoniske severdigheter og spennende nabolag, som alle bør oppleve minst en gang i livet - og som kan oppleves igjen og igjen. Frihetsgudinnen, Times Square, Brooklyn Bridge og Central Park er bare noen av de nevneverdige høydepunkter på en reise til New York. Men det er mange mange fler, så det er bare å prioritere - for i New York gjelder det om å suge opp stemningen.

Stat :
New York
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer
Manhattan i New York
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Midtown Manhattan - Høyhus til alle sider, tutende drosjer som kjører mellom forretningsfolk, fashionistaer og turister. Midtown Manhattan er det pulserende hjertet av byen og hjemsted for både Times Square, Chrysler og Empire State Building.

Frihedsgudinden i New York
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Frihetsgudinden - New York er frihetens by, og statuen som symboliserer dette er nok den mest ikoniske attraksjonen. Opplev Frihetsgudinnen fra Battery Park på manhattans sørspiss, eller ta en båttur og kom helt nær på den 93 meter høye gudinnen.

New York skyline
Julius Rensch
Julius Rensch
Reisekonsulent

"Størstedelen besøker Empire State Building for å se New Yorks skyline, men jeg mener at utsikten fra Rockefeller Center er bedre, da du får den ikoniske toppen av Empire State Building med på bildet."

Spis frokost i Brooklyn
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Brunch i Brooklyn - New York er mer enn bare Manhattan, og spesielt Brooklyn må oppleves! Vi anbefaler å spise brunsj på en av de mange kafeene, der de har deilig mat til både fitnessdronninger og bakrusete stakler.

Tag på shopping i storbyen
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Shop ‘til you drop - New York er slaraffenland for shopaholics. Byen er praktisk talt ett stort kjøpesenter med alt fra high end-mote til små, unike butikker med varer som ingen av vennene dine hjemme har tilgang på.

The High Line i New York
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

The High Line - Denne parken er en klassiker i New York. Parken er unik ved at den er bygd på gamle jernbanespor som snor seg mellom høyhusene på nedre del av Manhattan. Kjøp en kaffe to-go og ta en spasertur i den grønne oasen i tredje etasje.

Interessert i en reise til New York?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg