Destinasjon

Denali National Park

Kronjuvelen i Alaskas utemmet natur

Reiser til Denali

For mange reisende er Denali nasjonalpark høydepunktet på turen til Alaska. I aller bokstaveligste forstand. Nord-Amerikas høyeste fjell heter Mount Denali (også kjent som Mount McKinley). Et imponerende fjell som du kan bestige eller beskue. I tillegg venter enorme vidder med snødekte fjell, uberørte sletter av ville blomster og susende elver i frodige daler. Og kanskje du er så heldig at du får se en elg, ulv, ørn, rein eller de fascinerende grizzlybjørnene. Denali nasjonalpark er et must på enhver Alaska-tur.

Stat :
Alaska
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-10 timer

Våre reiser til Denali National Park

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Denali National Park.

Mount Denali i farver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Mount Denali - Fjellet, som har navngitt nasjonalparken, er nærmest symbolet på Alaska. Med sine 6 168 meter er dette Nord-Amerikas høyeste fjell, og du kan ikke unngå å se den snødekte toppen på turen til Denali nasjonalpark.

Hytte
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Reisekonsulent

Overnatting - "Bestill overnatting i parken i god tid, da innkvartering kan være begrenset, spesielt i høysesongen."

Flightseeing i Alaska
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Luksus Created with Sketch.
Luksus
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Flightseeing - Hvis du vil ha en ekstraordinær opplevelse på turen til Denali nasjonalpark, må du dra på flightseeing. På et lite fly blir du fløyet rundt til parkens vakreste steder og får en følelse av naturens storhet.

Få inspirasjon til reisen til Alaska

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reisen til Alaska.

Interessert i en reise til Denali National Park?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.