Nasjonalpark

Zion

Steile, berømte og gråtende klipper

Reiser til Zion nasjonalpark

Zion National Park ligger i en kløft i den sydlige delen av Utah, og tilbyr store naturopplevelser på et lite sted. Med vandet i Virgin River der skjærer seg gjennom de høye røde klippene, er denne kløften mer frodig enn andre nasjonalparker i Utah og Arizona. Derfor kan du oppleve unike syn av klipper, vann og vegetasjon, der går opp i en høyere enhet. Zion nasjonalpark får ikke den oppmerksomhet den fortjener, men parken er definitivt verdt et besøk på en rundreise i det vestlige USA.

Stat :
Utah
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-8 timer

Våre reiser til Zion National Park

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Zion National Park.

Scenic Drive i Zion
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Scenisk shuttlebus - Det er superenkelt å utforske Zion. Fra april til oktober kjører de gratis shuttlebussene på Zion Canyon Scenic Drive, som er den eneste vei rundt i parken. Underveis kan du stå av og gå ut i naturen.

Temple Sinawava
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naturens tempel - For enden av Zion Canyon Scenic Drive kan du oppleve severdigheten Temple of Sinawava. “Templet” er en tårnhøy, lodret, rustenrød fjellside med fossefall og ville blomster.

The Narrows
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

The Narrows - Ved Temple of Sinawava er det mulig å gå ind mellom klippesiderne i den trangeste delen av Zion Canyon. Føttene dine blir våte, for du må gå i Virgin Rivers lave vann. Men bare vann ved siden av den nydelige opplevelse.

Interessert i en reise til Zion National Park?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.