Nasjonalpark

Zion

Steile, berømte og gråtende klipper

Reiser til Zion nasjonalpark

Zion National Park ligger i en kløft i den sydlige delen av Utah, og tilbyr store naturopplevelser på et lite sted. Med vandet i Virgin River der skjærer seg gjennom de høye røde klippene, er denne kløften mer frodig enn andre nasjonalparker i Utah og Arizona. Derfor kan du oppleve unike syn av klipper, vann og vegetasjon, der går opp i en høyere enhet. Zion nasjonalpark får ikke den oppmerksomhet den fortjener, men parken er definitivt verdt et besøk på en rundreise i det vestlige USA.

Stat
Utah
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-8 timer

Våre reiser til Zion nasjonalpark

Her kan du se våre forslag til den beste rundreisen til Zion National Park. Les mer og få inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy din rundreise akkurat som du ønsker.

Scenic Drive i Zion
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Scenisk shuttlebus - Det er superenkelt å utforske Zion. Fra april til oktober kjører de gratis shuttlebussene på Zion Canyon Scenic Drive, som er den eneste vei rundt i parken. Underveis kan du stå av og gå ut i naturen.

Temple Sinawava
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naturens tempel - For enden av Zion Canyon Scenic Drive kan du oppleve severdigheten Temple of Sinawava. “Templet” er en tårnhøy, lodret, rustenrød fjellside med fossefall og ville blomster.

The Narrows
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

The Narrows - Ved Temple of Sinawava er det mulig å gå ind mellom klippesiderne i den trangeste delen av Zion Canyon. Føttene dine blir våte, for du må gå i Virgin Rivers lave vann. Men bare vann ved siden av den nydelige opplevelse.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

 

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg