Nasjonalpark

Zion

Steile, berømte og gråtende klipper

Reiser til Zion nasjonalpark

Zion National Park ligger i en kløft i den sydlige delen av Utah, og tilbyr store naturopplevelser på et lite sted. Med vandet i Virgin River der skjærer seg gjennom de høye røde klippene, er denne kløften mer frodig enn andre nasjonalparker i Utah og Arizona. Derfor kan du oppleve unike syn av klipper, vann og vegetasjon, der går opp i en høyere enhet. Zion nasjonalpark får ikke den oppmerksomhet den fortjener, men parken er definitivt verdt et besøk på en rundreise i det vestlige USA.

Stat :
Utah
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-8 timer

Våre reiser til Zion National Park

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Zion National Park.

Scenic Drive i Zion
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Scenisk shuttlebus - Det er superenkelt å utforske Zion. Fra april til oktober kjører de gratis shuttlebussene på Zion Canyon Scenic Drive, som er den eneste vei rundt i parken. Underveis kan du stå av og gå ut i naturen.

Temple Sinawava
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naturens tempel - For enden av Zion Canyon Scenic Drive kan du oppleve severdigheten Temple of Sinawava. “Templet” er en tårnhøy, lodret, rustenrød fjellside med fossefall og ville blomster.

The Narrows
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

The Narrows - Ved Temple of Sinawava er det mulig å gå ind mellom klippesiderne i den trangeste delen av Zion Canyon. Føttene dine blir våte, for du må gå i Virgin Rivers lave vann. Men bare vann ved siden av den nydelige opplevelse.

Finn inspirasjon til din rundreise i Zion National Park

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til å grave henne. Les mer og få en idé om, hva du kan forvente deg av og en rundreise til Zion National Park.

Interessert i en reise til Zion National Park?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg