Destinasjon

Toronto

Verdens mest flerkulturelle by

Reiser til Toronto

Toronto er Canadas New York med skyskrapere, shopping, gastronomi, kunst og kultur. Og så er det verdens mest flerkulturelle by, der du kan møte mennesker fra over 230 forskjellige land. Dykk ned i et av Torontos særegne nabolag som Chinatown eller Little Italy, og få den fantastiske utsikten fra toppen av CN Tower. Besøk mikrobryggerier og store museer. Og få den kanadiske kulturen under huden din med en ishockeykamp og mye lønnesirup til frokosten.

Provins :
Ontario
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-6 timer
CN Tower
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

CN Tower - Selve symbolet på Toronto er dette 553 meter høye tårnet, hvor en imponerende utsikt venter. På bare 58 sekunder når du 346 meters høyde. Nyt den formidable utsikten bak glassvindueme, eller ta en tur på utsiden på Edge Walk.

Sport i Toronto
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Maple Leafs - For en ekte kanadisk opplevelse, anbefaler vi å se en ishockey-kamp med NHL-laget Toronto Maple Leafs. Selv om du ikke kjenner til ishockey fra før, vil den intense atmosfæren og store stemning i hallen være en opplevelse for de fleste.

Aquarium
Julius Rensch
Julius Rensch
Reisekonsulent

Ripley's Aquarium of Canada - "Jeg kan absolutt anbefale et besøk på akvariet Ripley's Aquarium of Canada. Her kan du gå gjennom en glastunnel omgitt av haier og fargerike fisker."

Morgenmad i Canada
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Frokost - Er det noe kanadiere virkelig kan, da er det frokost. Toronto er full av koselige all-day-breakfast steder, hvor du kan få pannekaker med alt for masse lokal lønnesirup. Da trenger du ikke lunsj heller.

Kensington Market
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Kensington Market - I Kensington Market finner du kule vintage-butikker, fargerik gatekunst og koselige spisesteder som spesialiserer seg på alt fra kaker til kebab, er bare noe av det som gjør Kensington Market til en unik, liten bydel du bør besøke på reisen til Toronto.

Få inspirasjon til reisen til Toronto

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reise til Toronto.

Interessert i en reise til Toronto?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.