Destinasjon

Østkysten av USA

Storbyferie utenom det vanlige

Reiser til Østkysten av USA

På andre siden av Atlanterhavet venter den amerikanske østkyst med sine imponerende skylines og vakre kystlinjer. New York er hovedattraksjonen, men byen som aldri sover er ikke eneste grunnen til å reise til østkysten av USA. Å kombinerer med andre opplevelsesverdige storbyer som Washington D.C., Boston og Philadelphia er også fullt mulig. Eller hva med en bilferie i New England-området, hvor du kan se det imponerende Niagara Falls, fjellandskap i alle farger og besøke idylliske kystbyer og få servert verdens beste hummer?

Største by :
New York
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer
Rejs til New York i USA
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

New York - Har du aldri vært i New York, kan du glede deg til ikoniske attraksjoner og et pulserende storbyliv, som ingen andre byer kan matche. Har du vært der før, er det fortsatt mye å se og gjøre - New York overrasker hver eneste gang!

Verdens vidunder, Niagara Falls
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas

Niagara Falls - På grensen mellom Canada og delstaten New York bruser det enorme fossefallet Niagara Falls. Dette er et av de største naturfenomenene i Nord-Amerika og opplagt å få med seg på reisen til østkysten av USA.

Hovedstaden i USA - Washington D.C.
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Washington D.C. - Den amerikanske hovedstaden og verdens maktsenter er opplagt på en rundreise i det østlige USA. Her kan du se kjente institusjoner som Det Hvite Hus og U.S. Capitol og besøke noen av verdens beste museer.

Philadelphia by
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Philadelphia - Stedet hvor den amerikansk uavhengighet ble annonsert og landets grunnlov signert. Derfor er byen et must for enhver historienerd. Andre kan se frem til en Philly cheesesteak, taxfree shopping og "Rocky Steps".

Pensacola beach i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise

Florida - Vil du ha sol og strand på reisen til østkysten av USA, er Florida stedet å dra. "The Sunshine State" har fantastiske sandstrender, attraktive feriebyer, store opplevelsesparker og et varmt klima året rundt.

Interessert i en reise til Østkysten?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.