BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Vancouver

En summende storby i vakre rammer

Reiser til Vancouver

Dra på stranden, gå i skogen og stå på ski – på samme dag

Vancouver er det vestlige Canadas pulserende hjerte, der internasjonale forretninger og mennesker fra hele verden samles i de høye skyskraperne, innramma av enda høyere fjell. Men det er spesielt de billedskjønne naturomgivelsene som er byens store trekkplaster.

På turen din til Vancouver kan du sykle i den berømte byparken Stanley Park, se spekkhuggere på hvalsafari, sole deg på en av byens strender, stå på ski 20 minutter fra sentrum og mye mer – alt akkompagnert av den fantastiske naturen. Og så kan du også spise og shoppe til du faller om.

Fakta om Vancouver
  • Innbyggertall: 603.000
  • Valuta: Canadiske dollar
  • Tidsforskjell: -9 timer til -4,5 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 6 måneder
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Vancouver

Reiser til Vancouver

Naturen som attraksjon #1

Når du reiser til Vancouver får du nok se mange lokale iført sportstøy og praktiske sko, for de utnytter virkelig den storslåtte naturen de har rett utenfor døra for fullt. Omgitt av vann, fjell og skog er Vancouver en av verdens vakreste byer, og du kan få glede av den på mange forskjellige måter.

Den høyt elskede byparken Stanley Park ligger på en halvøy i forlengelse av sentrum, og her kan du gå, jogge og sykle på de grønne stiene og langs kysten. Når du skal kjøles ned kan du gå til en av de hyggelige strendene og ta deg en velfortjent dukkert.

Nord for det sentrale Vancouver tårner North Shore-fjellene seg opp, der skiturene og muligheten for terrengsykling ikke er mer enn 20 minutter vekk. Du kan også nøye deg med å ta taubanen opp på Grouse Moutain, hvor du får en storslått utsikt over byen.

En mangfoldig storby

Men Vancouver er også en storby i klassisk forstand, med skyskrapere, gode shoppingmuligheter, turistattraksjoner og en mangfoldig befolkning. Sistnevnte kan spesielt oppleves i byens store Chinatown, der den fargerike kulturen og fantastiske dumplingsene har blitt en del av byen sammen de mange kinesiske innvandrerne som bor her.

Et annet kvarter som du skal oppleve på reisen din til Vancouver er det historiske Gastown. Når mørket senker seg blir de brosteinsbelagte gatene lyst opp av gamle, flotte lyktestolper. Og i de gamle husene ligger gourmetrestauranter og livlige barer med mikrobrygg og cocktails.

Hvis du har lyst til å shoppe, kan du finne alt du måtte trenge, og det du ikke visste du trengte, på Robson Street i West End.

Hvalsafari og sjøfly

Vancouver er plassert ut mot Stillehavet og derfor er byen så heldig å få besøk av noen store, sjeldne dyr som finner veien inn til Georgia-stredet hvert år. Fra mars til oktober migrerer tusenvis av hvaler til vannet rundt byen. I denne perioden kan du være heldig å se spekkhoggere, pukkelhvaler, gråhvaler og vågehvaler på en fantastisk hvalsafari.

Året rundt har du mulighet til å oppleve vannet rundt Vancouver – for eksempel ved å padle i kajakk, dra på sightseeing i en speedbåt eller ta et sjøfly. De små propellflyene som letter og lander på vannet er like mye et symbol på Vancouver som trikkene er på San Francisco. De blir både brukt av turister og til reell transport, og det er en morsom og annerledes måte å oppleve området på.

Vancouver Island

Kombiner med Vancouver Island

Du kan med fordel kombinere reisen din til Vancouver med et par dager på Vancouver Island. Det tar halvannen time å komme hit med fergen, og i enden møter du en fantastisk, idyllisk øy, hvor en rekke annerledes naturopplevelser venter deg. Og så er været stort sett alltid fint på Vancouver Island.

Øya byr på flotte sandstrender, frodige regnskoger og flotte svaberg langs kysten. Du kan spise deilige skalldyr i de små, sjarmerende fiskebyene og drikke like deilige viner på de mange lokale vingårdene i Cowichan Valley, som tilbyr rundturer og solrike terrasser. I hovedstaden Victoria kan du oppleve en historisk viktig by med hestevogner, gamle bygninger og røde dobbeltdekkerbusser som dem de har i England.

Været i Canada

Toronto

Vancouver

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.