Destinasjon

Cancún

Mexicos ferieparadis #1

Reiser til Cancún

Cancun er Mexicos største reisemål. Den populære byen mot Det karibiske hav har alt hva solhungrende turister drømmer om: lange, hvite sandstrender med svingende palmer og store all-inclusive hoteller på rad og rekke. Med en helårs solgaranti, deilige restauranter, livlige barer og mange flotte utflukter, er det opplagt å reise til Cancun - for familier så vel som venner og par. Du kan bruke hele ferien i Cancun eller kombinere med Tulum og Playa del Carmen videre nedover kysten.

Område
Yucatán
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-7 timer
Zona Hotelera i Cancun
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Zona Hotelera - Når du reiser til Cancun, anbefaler vi å bo i Zona Hotelera. En 22 kilometer lang odde formet som et svært syvtall. Langs hele odden ligger et hav av luksuriøse hoteller med underholdnings- og shoppingmuligheter for alle.

Souvenir
Adam
Adam Karlsson
REISEKONSULENT

“Trenger du pause fra stranden, anbefaler jeg å besøke matmarkedet Mercado 23, der lokalbefolkningen handler. Eller gå på Mercado 28, der du finner mange flotte suvenirer i typiske meksikanske farger og mønstre.”

Finn inspirasjon til reisen til Cancun

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reise til Cancun.