Destinasjon

Cancún

Mexicos ferieparadis #1

Reiser til Cancún

Cancún er Mexicos største reisemål. Den populære byen mot Det karibiske hav har alt hva solhungrende turister drømmer om: lange, hvite sandstrender med svingende palmer og store all-inclusive hoteller på rad og rekke. Med en helårs solgaranti, deilige restauranter, livlige barer og mange flotte utflukter, er det opplagt å reise til Cancún - for familier så vel som venner og par. Du kan bruke hele ferien i Cancún eller kombinere med Tulum og Playa del Carmen videre nedover kysten.

Område :
Yucatán
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-7 timer

Våre reiser til Cancún

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Cancún.

Zona Hotelera i Cancun
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Zona Hotelera - Når du reiser til Cancun, anbefaler vi å bo i Zona Hotelera. En 22 kilometer lang odde formet som et svært syvtall. Langs hele odden ligger et hav av luksuriøse hoteller med underholdnings- og shoppingmuligheter for alle.

Souvenir
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Fargerike markeder - Trenger du pause fra stranden, anbefaler vi å besøke matmarkedet Mercado 23, der lokalbefolkningen handler. Eller gå på Mercado 28, der du finner mange flotte suvenirer i typiske meksikanske farger og mønstre.

Finn inspirasjon til reisen til Cancún

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reise til Cancún.

Interessert i en reise til Cancún?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg