Destinasjon

Cancún

Mexicos ferieparadis #1

Reiser til Cancún

Cancún er Mexicos største reisemål. Den populære byen mot Det karibiske hav har alt hva solhungrende turister drømmer om: lange, hvite sandstrender med svingende palmer og store all-inclusive hoteller på rad og rekke. Med en helårs solgaranti, deilige restauranter, livlige barer og mange flotte utflukter, er det opplagt å reise til Cancún - for familier så vel som venner og par. Du kan bruke hele ferien i Cancún eller kombinere med Tulum og Playa del Carmen videre nedover kysten.

Område :
Yucatán
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-7 timer
Zona Hotelera i Cancun
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Zona Hotelera - Når du reiser til Cancun, anbefaler vi å bo i Zona Hotelera. En 22 kilometer lang odde formet som et svært syvtall. Langs hele odden ligger et hav av luksuriøse hoteller med underholdnings- og shoppingmuligheter for alle.

Svøm med hvalhajer i Cancún
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Isla Mujeres - Nordøst for byen ligger den lille paradisøyen Isla Mujeres, som du lett kan besøke på reisen til Cancun. Her er vakre strender og superfin snorkling. Blant annet kan du bade med fredelige hvalhaier.

Souvenir
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Fargerike markeder - Trenger du pause fra stranden, anbefaler vi å besøke matmarkedet Mercado 23, der lokalbefolkningen handler. Eller gå på Mercado 28, der du finner mange flotte suvenirer i typiske meksikanske farger og mønstre.

Finn inspirasjon til reisen til Cancún

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reise til Cancún.

Interessert i en reise til Cancún?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.