Destinasjon

Boston

En storby full av studenter og sportsnerder

Reiser til Boston

Byen som ofte står i skyggen av New York, men på en reise til Boston kan du få det beste fra storbylivet - uten storbymylder. Boston er både fotgjenger-vennlig, har mye kultur, historie og en europeisk atmosfære. Besøk det prestisjetunge Harvard University, opplev en NFL-kamp med Patriots, spis deilig sjømat på sjarmerende restauranter og gå i sporene på den amerikanske revolusjonen. Boston er USAs eldste by, men på ingen måte utdatert!

Stat
Massachusetts
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer

Våre reiser til Boston

Her er våre forslag til de beste reisene til Boston. Les mer og finn inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

Freedom trail i Boston
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Freedom Trail - Det var i Boston, den amerikanske revolusjonen fant sted på 1700-tallet. Reis tilbake i tid på gratis spasertur gjennom byen på Freedom Trail. Underveis vil du se kirker, gravplasser og viktige bygninger som Old State House.

Hyggelig Back Bay-område i Boston
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REISEKONSULENT

“Gå ikke glipp av dette vakre området når du reiser til Boston. Her er fransk stemning med sofistikerte butikker og fortauskafeer i de hyggelige gatene. Og så kan du handle masse fine saker på Newbury Street.”

Cape Cod i Boston
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas

Cape Cod - Fra Boston kan du enkelt besøke den idylliske halvøya Cape Cod og få en klassisk East-Coast naturopplevelse på reisen din. Nyt dagen på en av de fine badestrendene, og spis en delikat lunsj i en av de hyggelige kystbyer.

Finn inspirasjon til din reise til østkysten av USA

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til østkysten av USA.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg