Destinasjon

Boston

En storby full av studenter og sportsnerder

Reiser til Boston

Byen som ofte står i skyggen av New York, men på en reise til Boston kan du få det beste fra storbylivet - uten storbymylder. Boston er både fotgjenger-vennlig, har mye kultur, historie og en europeisk atmosfære. Besøk det prestisjetunge Harvard University, opplev en NFL-kamp med Patriots, spis deilig sjømat på sjarmerende restauranter og gå i sporene på den amerikanske revolusjonen. Boston er USAs eldste by, men på ingen måte utdatert!

Stat :
Massachusetts
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til Boston

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Boston.

Freedom trail i Boston
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Freedom Trail - Det var i Boston, den amerikanske revolusjonen fant sted på 1700-tallet. Reis tilbake i tid på gratis spasertur gjennom byen på Freedom Trail. Underveis vil du se kirker, gravplasser og viktige bygninger som Old State House.

Hyggelig Back Bay-område i Boston
 Julius Rensch
Julius Rensch
Reisekonsulent

Back Bay - “Gå ikke glipp av dette vakre området når du reiser til Boston. Her er fransk stemning med sofistikerte butikker og fortauskafeer i de hyggelige gatene. Og så kan du handle masse fine saker på Newbury Street.”

Cape Cod i Boston
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas

Cape Cod - Fra Boston kan du enkelt besøke den idylliske halvøya Cape Cod og få en klassisk East-Coast naturopplevelse på reisen din. Nyt dagen på en av de fine badestrendene, og spis en delikat lunsj i en av de hyggelige kystbyer.

Interessert i en reise til Boston?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.