Nasjonalpark

Jasper

Imponerende natur i Rocky Mountains

Reiser til Jasper nasjonalpark

Mer enn 11 000 km2 naturlig skjønnhet. Det er akkurat hva du får på en tur til Jasper nasjonalpark i Canada. Den kanadiske naturparken er den største i Rocky Mountains-fjellkjeden og kanskje en av verdens vakreste. Nydelige opplevelser som utsikt over himmelhøye fjelltopper og speilblanke innsjøer. Her kan du utforske naturen på alle mulige måter: til fots, på sykkel, med kajakk, på hesterygg eller med ski under føttene. Utsikten fra Icefields Parkway minner om noe fra et maleri, og veien kobler Jasper til Banff nasjonalparken i sør - og hvorfor ikke kombinere de to?

Provins :
Alberta
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-8 timer

Våre reiser til Jasper

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Jasper National Park.

Lake Maligne i Jasper
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Lake Maligne - Nåletrærne står helt tett og rett ned til vannkanten. Vannet er rolig og har et turkisblå skjær. Ute i sjøen finner du den lille øyen Spirit Island, som ligner noe fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Lake Maligne er definitivt verdt et besøk i Jasper nasjonalpark.

SkyTram i Jasper N.P.
Sanna
Sanna Thunström
REISEKONSULENT

"Fra byen kan du ta Jasper SkyTram opp til Whistler Mountain i 2 181 høydemeter. Her venter en imponerende panoramautsikt, og på en klar dag kan du se toppen av Rocky Mountains 'høyeste fjell, Mount Robson, godt og vel 100 km unna."

En bjergged i Jasper
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Dyreliv - Reinsdyr, elg, bjørn, fjellgeiter og tykkhornssauer er noen av de større dyrene som lever i Jaspers villmark. Er du dyrelivs- interessert, kan en reiseleder vise vei til dyrene på reisen til Jasper nasjonalpark.

Icefields Parkway
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Icefields Parkway - Veien som forbinder de to nasjonalparkene Jasper og Banff, er en av de vakreste bilturer i området. Den 232 km lange veien byr på utsikt til snødekte fjell, og noen ganger må du stoppe for en elg på veien.

Interessert i en reise til Jasper?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg