Nasjonalpark

Jasper

Imponerende natur i Rocky Mountains

Reiser til Jasper nasjonalpark

Mer enn 11 000 km2 naturlig skjønnhet. Det er akkurat hva du får på en tur til Jasper nasjonalpark i Canada. Den kanadiske naturparken er den største i Rocky Mountains-fjellkjeden og kanskje en av verdens vakreste. Nydelige opplevelser som utsikt over himmelhøye fjelltopper og speilblanke innsjøer. Her kan du utforske naturen på alle mulige måter: til fots, på sykkel, med kajakk, på hesterygg eller med ski under føttene. Utsikten fra Icefields Parkway minner om noe fra et maleri, og veien kobler Jasper til Banff nasjonalparken i sør - og hvorfor ikke kombinere de to?

Provins :
Alberta
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommer og høst
Tidsforskjell :
-8 timer

Våre reiser til Jasper

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Jasper National Park.

Lake Maligne i Jasper
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Lake Maligne - Nåletrærne står helt tett og rett ned til vannkanten. Vannet er rolig og har et turkisblå skjær. Ute i sjøen finner du den lille øyen Spirit Island, som ligner noe fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Lake Maligne er definitivt verdt et besøk i Jasper nasjonalpark.

SkyTram i Jasper N.P.
Sanna
Sanna Thunström
REISEKONSULENT

"Fra byen kan du ta Jasper SkyTram opp til Whistler Mountain i 2 181 høydemeter. Her venter en imponerende panoramautsikt, og på en klar dag kan du se toppen av Rocky Mountains 'høyeste fjell, Mount Robson, godt og vel 100 km unna."

En bjergged i Jasper
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Dyreliv - Reinsdyr, elg, bjørn, fjellgeiter og tykkhornssauer er noen av de større dyrene som lever i Jaspers villmark. Er du dyrelivs- interessert, kan en reiseleder vise vei til dyrene på reisen til Jasper nasjonalpark.

Icefields Parkway
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Icefields Parkway - Veien som forbinder de to nasjonalparkene Jasper og Banff, er en av de vakreste bilturer i området. Den 232 km lange veien byr på utsikt til snødekte fjell, og noen ganger må du stoppe for en elg på veien.

Interessert i en reise til Jasper?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.