Destinasjon

Playa del Carmen

Sol, snorkling og flotte resorts

Reiser til Playa del Carmen

En reise til Playa del Carmen på østkysten av Yucatán-halvøya byr på Mexicos sol, varme, vakre hoteller og rekreasjonssteder. Her finner du ro og fred når du trenger det, og en livlig by med butikker og restauranter når noe må skje. Du kan dykke i verdens nest største korallrev, svømme med havskilpadder og se 1000 år gamle Maya-ruiner på kulturelle dagsturer i området. Kombiner reisen til Playa del Carmen med besøk til noen av de andre vakre steder på Yucatán-halvøya.

Område
Yucatán
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-7 timer
Resort-luksus i Playa del Carmen
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Resort-luksus - Vil du bo på et rolig sted, hvor det fremdeles er mange aktiviteter og spisesteder, kan du reise til Playa del Carmen. Her er mange flotte steder, som er egnet for både familieferie og romantisk ferie for to.

Xcaret park i Playa del Carmen
Adam
Adam Karlsson
REISEKONSULENT

“Hvis du reiser til Playa del Carmen med barn, kan du besøke opplevelsesparken Xcaret Park, som er både morsom og lærerik. Her er alt fra arkeologiske utgravninger og Maya-show til vannsklier og elver du kan svømme i. ”

Finn inspirasjon til turen til Playa del Carmen

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Playa del Carmen.