Destinasjon

Playa del Carmen

Sol, snorkling og flotte resorts

Reiser til Playa del Carmen

En reise til Playa del Carmen på østkysten av Yucatán-halvøya byr på Mexicos sol, varme, vakre hoteller og rekreasjonssteder. Her finner du ro og fred når du trenger det, og en livlig by med butikker og restauranter når noe må skje. Du kan dykke i verdens nest største korallrev, svømme med havskilpadder og se 1000 år gamle Maya-ruiner på kulturelle dagsturer i området. Kombiner reisen til Playa del Carmen med besøk til noen av de andre vakre steder på Yucatán-halvøya.

Område :
Yucatán
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-7 timer

Våre reiser til Playa del Carmen

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Playa del Carmen.

Resort-luksus i Playa del Carmen
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Resort-luksus - Vil du bo på et rolig sted, hvor det fremdeles er mange aktiviteter og spisesteder, kan du reise til Playa del Carmen. Her er mange flotte steder, som er egnet for både familieferie og romantisk ferie for to.

Xcaret park i Playa del Carmen
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Xcaret Park - Hvis du reiser til Playa del Carmen med barn, kan du besøke opplevelsesparken Xcaret Park, som er både morsom og lærerik. Her er alt fra arkeologiske utgravninger og Maya-show til vannsklier og elver du kan svømme i.

Finn inspirasjon til turen til Playa del Carmen

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Playa del Carmen.

Interessert i en reise til Playa del Carmen?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.