Destination

Los Angeles

Glitter, glamour og gyldne strender

Reiser til Los Angeles

L.A., englenes by, drømmenes by, La La Land… Kjært barn har mange navn, og på reisen til Los Angeles vil du skjønne akkurat hvorfor byen har fler enn bare èt. I Los Angeles lever den amerikanske drømmen for fullt og solen skinner året rundt. Opplev filmbyen Hollywood, spot kjendiser i Beverly Hills, nyt solen på Venice Beach, ta barna med til Universal Studios og mye, mye mer.

Stat :
California
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-9 timer
Hollywood skiltet
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Hollywood-skiltet - Kjør opp til Griffith-observatoriet, og nyt den flotte utsikten over de enorme, ikoniske bokstavene som hviler på toppen av byen. Besøker du plassen om kvelden, kan du i tillegg nyte synet av byens lys.

Shopping i Beverly Hills
Icon / Luksus Created with Sketch.
Luksus
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Beverly Hills - I byens mer velstående nabolag, kan du spotte kjendiser bak store solbriller, vindushoppe på Rodeo Drive i beste Pretty Woman-stil og dra på en "Celebrity Homes Tour".

Det kan du oppleve på reisen

Nedenfor har vi samlet en rekke forslag til opplevelser og aktiviteter som ligger nært de enkelte stoppestedene på den foreslåtte reiseruten. Disse er kun til inspirasjon, og vi kan også hjelpe med å bestille andre aktiviteter som ikke er oppført her. Bare fortell oss hva du vil oppleve, så tar vi oss av alt det praktiske.

Milkshake
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Madmekka - Det er endeløse appetittvekkende spisesteder som venter på turen din til Los Angeles. Fra klassiske amerikanske diners med burgere og milkshakes til moderne meksikanske foodtrucks.

Universal Studios
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Universal Studios - Forlystelser og filmstudios forenes i denne parken, som er et must på reisen til Los Angeles. Gled deg til å gå ombord i favoritt-universene fra Harry Potter, The Simpsons, Jurassic park og mange andre store Hollywood-filmer og kassesuksesser.

Walk of Fame
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Walk of Fame - Se etter kjente navn på fortauet, der fler enn 2500 av de mest fremtredende showbizfolk har en stjerne. Den berømte gaten med de berømte stjernene finner du på Hollywood Boulevard, der du også kan se Kodak Theatre, som står bak de årlige Academy Awards.

Interessert i en reise til Los Angeles?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.