Destination

Los Angeles

Glitter, glamour og gyldne strender

Reiser til Los Angeles

L.A., englenes by, drømmenes by, La La Land… Kjært barn har mange navn, og på reisen til Los Angeles vil du skjønne akkurat hvorfor byen har fler enn bare èt. I Los Angeles lever den amerikanske drømmen for fullt og solen skinner året rundt. Opplev filmbyen Hollywood, spot kjendiser i Beverly Hills, nyt solen på Venice Beach, ta barna med til Universal Studios og mye, mye mer.

Stat :
California
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-9 timer
Hollywood skiltet
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Hollywood-skiltet - Kjør opp til Griffith-observatoriet, og nyt den flotte utsikten over de enorme, ikoniske bokstavene som hviler på toppen av byen. Besøker du plassen om kvelden, kan du i tillegg nyte synet av byens lys.

Shopping i Beverly Hills
Icon / Luksus Created with Sketch.
Luksus
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Beverly Hills - I byens mer velstående nabolag, kan du spotte kjendiser bak store solbriller, vindushoppe på Rodeo Drive i beste Pretty Woman-stil og dra på en "Celebrity Homes Tour".

Walk of Fame
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Walk of Fame - Se etter kjente navn på fortauet, der fler enn 2500 av de mest fremtredende showbizfolk har en stjerne. Den berømte gaten med de berømte stjernene finner du på Hollywood Boulevard, der du også kan se Kodak Theatre, som står bak de årlige Academy Awards.

Malibu beach
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Reisekonsulent

“Jeg vil anbefale å komme seg ut av byen og opp langs kysten. Spesielt turen til Malibu er kul, full av vakre hus og lekre restauranter langs kystveien. Ta noen stopp underveis, en dupp i havet eller nyt en god lunsj.”

Interessert i en reise til Los Angeles?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg