Destinasjon

Det vestlige Canada

Unik natur i Rocky Mountains

Reiser til det vestlige Canada

Er du glad i natur, bør Canada være høyt på listen over reisemål du absolutt må oppleve. Det store landet byr på fantastiske landskap, og den vestlige delen er spesielt flott. I delstatene British Columbia og Alberta kan du oppleve det ville dyrelivet i Rocky Mountains, de dype skogene og de turkise fjellsjøene som Canada særlig er kjent for. Men du bør også unne deg selv å kombinere naturopplevelsene med en Vancouver-ferie, der du kan reise innom den amerikanske nordvestkysten.

Største by :
Vancouver
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-9 timer
Vancouver
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Vancouver - Spis deilig mat og drikk god vin. Opplev den vakre naturen på en hvalsafari eller en tur med sjøfly. Utforsk de forskjellige nabolagene og treff de vennlige kanadierne. Vancouver er et must på en reise til Vest-Canada.

Calgary
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Calgary - 80 km øst for Banff finnes denne storbyen, hvor du lett kan begynne eller avslutte reisen din til det vestlige Canada. Calgary er en tidligere cowboy-by, der du kan oppleve både rodeo og damptog i Heritage Park Historical Village.

humpback whale
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Reisekonsulent

Dyreliv - "Jeg vil anbefale å dra på hvalsafari fra april til oktober langs kysten av British Columbia. Her kan dere også se seler og delfiner."

Vinlandet
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Wine country - Mellom Vancouver og Banff finner du den idylliske dalen Okanagan Valley, kjent for sine viner. Det er opplagt å gjøre stopp her og nyte en vinsmaking, en dukkert i Okanagan Lake eller fra-bonde-til-bord-gastronomi.

Ski Canada
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Ski i Canada - Å reise til Vest-Canada i perioden fra november til april byr på store skiopplevelser. På bare to timer kommer du fra Vancouver til Whistler, Nord-Amerikas største skianlegg, og mange mindre alpinanlegg i Rocky Mountains.

Canada og USA
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kombiner med USA - Vestlige Canada er i seg selv et fantastisk reisemål, som du kan nyte i ukesvis. Men vi anbefaler likevel også å kjøre over grensen til USA og oppleve Seattle og Pacific Northwests vakre natur på reisen.

Interessert i en reise til det vestlige Canada?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.