Destinasjon

Det vestlige Canada

Unik natur i Rocky Mountains

Reiser til det vestlige Canada

Er du glad i natur, bør Canada være høyt på listen over reisemål du absolutt må oppleve. Det store landet byr på fantastiske landskap, og den vestlige delen er spesielt flott. I delstatene British Columbia og Alberta kan du oppleve det ville dyrelivet i Rocky Mountains, de dype skogene og de turkise fjellsjøene som Canada særlig er kjent for. Men du bør også unne deg selv å kombinere naturopplevelsene med en Vancouver-ferie, der du kan reise innom den amerikanske nordvestkysten.

Største by :
Vancouver
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-9 timer
Vancouver
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Vancouver - Spis deilig mat og drikk god vin. Opplev den vakre naturen på en hvalsafari eller en tur med sjøfly. Utforsk de forskjellige nabolagene og treff de vennlige kanadierne. Vancouver er et must på en reise til Vest-Canada.

Calgary
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Calgary - 80 km øst for Banff finnes denne storbyen, hvor du lett kan begynne eller avslutte reisen din til det vestlige Canada. Calgary er en tidligere cowboy-by, der du kan oppleve både rodeo og damptog i Heritage Park Historical Village.

Vinlandet
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Wine country - Mellom Vancouver og Banff finner du den idylliske dalen Okanagan Valley, kjent for sine viner. Det er opplagt å gjøre stopp her og nyte en vinsmaking, en dukkert i Okanagan Lake eller fra-bonde-til-bord-gastronomi.

Ski Canada
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Ski i Canada - Å reise til Vest-Canada i perioden fra november til april byr på store skiopplevelser. På bare to timer kommer du fra Vancouver til Whistler, Nord-Amerikas største skianlegg, og mange mindre alpinanlegg i Rocky Mountains.

Canada og USA
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kombiner med USA - Vestlige Canada er i seg selv et fantastisk reisemål, som du kan nyte i ukesvis. Men vi anbefaler likevel også å kjøre over grensen til USA og oppleve Seattle og Pacific Northwests vakre natur på reisen.

Interessert i en reise til Vest-Canada?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg