Destinasjon

Den Dominikanske Republikk

Essensen av Karibia

Reiser til Den Dominikanske republikk

En reise til Den Dominikanske republikk byr på alt man forbinder med karibisk paradis. Her er lange, hvite sandstrender med flere palmer enn folk. Mellom frodig grønt ligger et bredt utvalg av luksuriøse all-inclusive-hoteller. Med andre ord kan du få en helt bekymringsløs badeferie i Den Dominikanske republikk. Men du kan også utforske den frodige jungelen på den fjellrike øya med fosser og eksotiske dyr. Eller du kan gå i Columbus 'fotspor i det historiske Santo Domingo.

Hovedstad
Santo Domingo
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer

Våre reiser til Den Dominikanske republikk

Her er våre forslag til de beste reisene til Den Dominikanske republikk. Les og få inspirasjon til din egen reise - men husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

Punta Cana
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Punta Cana - På østkysten ligger feriestedet Punta Cana, hvor vi anbefaler å bo på en reise til Den Dominikanske republikk. Du finner her 40 kilometer hvit sandstrand med hoteller for enhver smak og masse morsomme aktiviteter på det lyseblå havet.

Catalina Island
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
REISEKONSULENT

“Sammenlignet med andre karibiske land, får du stor verdi når du reiser til Den Dominikanske republikk. Destinasjonen er spesielt ideell for familier, siden mesteparten av hotellene tilbyr all-inclusive og barnevennlige aktiviteter."

Zip-lining
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Scape Park - Mulighetene er mange. Du kan ri på hester, svømme i huler, kjøre zipline mellom tretoppene og mer. Scape Park i Punta Cana er en svær natur- og opplevelsespark som vil underholde alle som reiser til Den Dominikanske republikk.

Kiteboarding
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Paradis for vannhunde - Det behagelige vannet rundt kysten av Den Dominikanske republikk er ikke bare egnet til avkjøling i varmen. Du kan også velge å være aktiv på ferien med surfing, paddle boarding, vannski og båtturer rundt den vakre øya.

Finn inspirasjon til reisen til Dominikanske republikk

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Den Dominikanske republikk.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg