Destinasjon

Den Dominikanske Republikk

Essensen av Karibia

Reiser til Den Dominikanske republikk

Bli med på eventyr i Karibia til Den dominikanske republikk, der et mangfold av opplevelser byr på noe for enhver smak.

Er du en adrenalinsøkende eventyrer? Da er river rafting, ziplining og ridning bare noen av aktivitetene som venter deg på en reise til Den dominikanske republikk.

Hvis du er av typen som elsker å slappe av i solen og nyte livet, så finnes det et vell av flotte hvite strender klare til å oppfylle dine drømmer om sand mellom tærne. Naturelsker? Den dominikanske republikk byr på vakre nasjonalparker som Los Haitises og Parque Nacional del Este. Og så er Santo Domingos Zona Colonial, som står på UNESCOs verdensarvliste, et sted som rett og slett MÅ oppleves!

Du kan også bestige Karibias høyeste fjell, Pico Duarte, og nyte utsikten over øya fra toppen! Turen opp dit er en opplevelse i seg selv, med et mangfold av forskjellige økosystemer underveis. Benytt også sjansen til å se knølhval på nært hold på en hvalsafari på Samaná-halvøya – det blir en opplevelse du aldri vil glemme. Den dominikanske republikk er med andre ord et ekte eventyrland som bare venter på å gi deg og familien din en uforglemmelig opplevelse med fantastisk natur, adrenalinkick og kultur!

Hovedstad :
Santo Domingo
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til Den Dominikanske republikk

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Den Dominikanske republikk.

Santa Domingo
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Santo Domingo - Hovedstaden i landet er absolutt verdt et besøk. Blant gamle kolonibygninger finner du et stort utvalg av kafeer, restauranter og suvenirbutikker. Start eller slutt reisen din her og nyt den sjarmerende Santo Domingo.

Kiteboarding
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Paradis for vannhunde - Det behagelige vannet rundt kysten av Den Dominikanske republikk er ikke bare egnet til avkjøling i varmen. Du kan også velge å være aktiv på ferien med surfing, paddle boarding, vannski og båtturer rundt den vakre øya.

Interessert i en reise til Den Dominikanske republikk?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg