Destinasjon

Den Dominikanske Republikk

Essensen av Karibia

Reiser til Den Dominikanske republikk

Bli med på eventyr i Karibia til Den dominikanske republikk, der et mangfold av opplevelser byr på noe for enhver smak.

Er du en adrenalinsøkende eventyrer? Da er river rafting, ziplining og ridning bare noen av aktivitetene som venter deg på en reise til Den dominikanske republikk.

Hvis du er av typen som elsker å slappe av i solen og nyte livet, så finnes det et vell av flotte hvite strender klare til å oppfylle dine drømmer om sand mellom tærne. Naturelsker? Den dominikanske republikk byr på vakre nasjonalparker som Los Haitises og Parque Nacional del Este. Og så er Santo Domingos Zona Colonial, som står på UNESCOs verdensarvliste, et sted som rett og slett MÅ oppleves!

Du kan også bestige Karibias høyeste fjell, Pico Duarte, og nyte utsikten over øya fra toppen! Turen opp dit er en opplevelse i seg selv, med et mangfold av forskjellige økosystemer underveis. Benytt også sjansen til å se knølhval på nært hold på en hvalsafari på Samaná-halvøya – det blir en opplevelse du aldri vil glemme. Den dominikanske republikk er med andre ord et ekte eventyrland som bare venter på å gi deg og familien din en uforglemmelig opplevelse med fantastisk natur, adrenalinkick og kultur!

Hovedstad :
Santo Domingo
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til Den Dominikanske republikk

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Den Dominikanske republikk.

Santa Domingo
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Santo Domingo - Hovedstaden i landet er absolutt verdt et besøk. Blant gamle kolonibygninger finner du et stort utvalg av kafeer, restauranter og suvenirbutikker. Start eller slutt reisen din her og nyt den sjarmerende Santo Domingo.

Punta Cana
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Punta Cana - På østkysten ligger feriestedet Punta Cana, hvor vi anbefaler å bo på en reise til Den Dominikanske republikk. Du finner her 40 kilometer hvit sandstrand med hoteller for enhver smak og masse morsomme aktiviteter på det lyseblå havet.

Kiteboarding
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Paradis for vannhunde - Det behagelige vannet rundt kysten av Den Dominikanske republikk er ikke bare egnet til avkjøling i varmen. Du kan også velge å være aktiv på ferien med surfing, paddle boarding, vannski og båtturer rundt den vakre øya.

Interessert i en reise til Den Dominikanske republikk?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.