Destinasjon

USA

Uforglemmelige reiser til "Mulighetenes Land"

Reiser til USA

Det finnes like mange reiser til USA som det finnes amerikanske highways. Landets 6,5 millioner kilometer motorvei kan føre deg til alt fra summende storbyer til stille skogsstier. Du kan kjøre gjennom røde klippelandskap i vest og idyllisk countryside i øst. Cowboys og urfolk; fashionistaer og bønder; kjendiser og vanlige amerikanere - alle du møter vil ønske deg velkommen, når du reiser til USA.

USA er virkelig "Mulighetenes Land"! Enten du drømmer om en klassisk rundreise i California, en familieferie i Florida eller den helt store bilferie tvers gjennom landet, kan vi skreddersy turen til USA for deg.

Antall stater :
50
Hovedstad :
Washington D.C.
Tidsforskjell :
-6 til -12 timer
RING OSS PÅ
Roadtrip i USA
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Roadtrip i USA - Bil er beste måten å reise i USA på. Landet er skapt for bilister, og du kan fritt ta snarveier og avstikkere etter behov. Bestill en leiebil eller flytt inn i en bobil - vi finner modellen som passer for deg og din USA-reise.

Familieferie
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser

USA for alle aldre - Barn, ung eller voksen, USA imponerer alle. Spesielt California og Florida med de store temaparkene, ville natur og morsomme severdigheter er slaraffenland for barn og tenåringer. En familieferie i USA er et hitt hos alle.

Hollywood
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk

I popkulturens tegn - USA er opphavsland til uendelige mange filmer, TV-serier og musikere, som kan oppleves på reisen. Se Elvis 'hjem i Memphis, finn idolet ditt på Walk of Fame i Los Angeles, besøk Hogwarts på Universal Studios og mye mer.

Transport
Icon / Fleksibilitet Created with Sketch.
Dine ønsker
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Tryghed Created with Sketch.
Trygghet

Enkelt å reise selv - Det er mange gode grunner til å reise til USA. I tillegg til alle de uforglemmelige opplevelsene du vil få, er det samtidig et praktisk land å reise rundt. Det er enkelt å finne vei, alt fungerer og amerikanere er generelt åpne og hyggelige.

Interessert i en reise til USA?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de beste USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.