Destinasjon

USA

Uforglemmelige reiser til "Mulighetenes Land"

Reiser til USA

Det finnes like mange reiser til USA som det finnes amerikanske highways. Landets 6,5 millioner kilometer motorvei kan føre deg til alt fra summende storbyer til stille skogsstier. Du kan kjøre gjennom røde klippelandskap i vest og idyllisk countryside i øst. Cowboys og urfolk; fashionistaer og bønder; kjendiser og vanlige amerikanere - alle du møter vil ønske deg velkommen, når du reiser til USA.

USA er virkelig "Mulighetenes Land"! Enten du drømmer om en klassisk rundreise i California, en familieferie i Florida eller den helt store bilferie tvers gjennom landet, kan vi skreddersy turen til USA for deg.

Antall stater :
50
Hovedstad :
Washington D.C.
Tidsforskjell :
-6 til -12 timer
RING OSS PÅ

Våre forslag til en USA-reise

USA er mulighetenes land, og det er nesten bare fantasien som setter grenser. Nedenfor kan du se et utvalg av våre mest populære reiser til USA. Ta en titt på dem for inspirasjon til din egen tur - men husk at vi kan skreddersy reisen din akkurat som du ønsker det.

Roadtrip
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Roadtrip i USA - Bil er beste måten å reise i USA på. Landet er skapt for bilister, og du kan fritt ta snarveier og avstikkere etter behov. Bestill en leiebil eller flytt inn i en bobil - vi finner modellen som passer for deg og din USA-reise.

Familieferie
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser

USA for alle aldre - Barn, ung eller voksen, USA imponerer alle. Spesielt California og Florida med de store temaparkene, ville natur og morsomme severdigheter er slaraffenland for barn og tenåringer. En familieferie i USA er et hitt hos alle.

Hollywood
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musikk

I popkulturens tegn - USA er opphavsland til uendelige mange filmer, TV-serier og musikere, som kan oppleves på reisen. Se Elvis 'hjem i Memphis, finn idolet ditt på Walk of Fame i Los Angeles, besøk Hogwarts på Universal Studios og mye mer.

Transport
Icon / Fleksibilitet Created with Sketch.
Dine ønsker
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Tryghed Created with Sketch.
Trygghet

Enkelt å reise selv - Det er mange gode grunner til å reise til USA. I tillegg til alle de uforglemmelige opplevelsene du vil få, er det samtidig et praktisk land å reise rundt. Det er enkelt å finne vei, alt fungerer og amerikanere er generelt åpne og hyggelige.

Interessert i en reise til USA?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de beste USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.